Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φώφη Γεννηματά: Στη μητρόπολη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ

Σπαρακτικές εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα

Φώφη Γεννηματά: Στη μητρόπολη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ
News 27.10.2021 10:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά θα πουν σήμερα (27/10) συγγενείς και φίλοι. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (25/10) σκορπώντας τη θλίψη σε όλο το πανελλήνιο.

Η σορός της Φώφης Γεννηματά έχει φτάσει στη Μητρόπολη Αθηνών και πριν από λίγα λεπτά, εμφανίστηκε και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να την τιμήσει.

Το "παρών" στη Μητρόπολη έδωσε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα της Φώφης Γεννηματά

«Μου ξέφυγε ο μπαγάσας...» - Ανατριχίλα με τα τελευταία λόγια της Φώφης Γεννηματά για τον καρκίνο

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ο στενός συνεργάτης και φίλος της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια που του είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Η σορός της Φώφης Γεννηματά έχει φτάσει στη Μητρόπολη για το λαϊκό προσκύνημα, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 2 όταν και θα γίνει η κηδεία.

«Η Ελλάδα σήμερα θα ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά για να αποχαιρετίσει τη Φώφη. Η Φώφη διαχειριζόταν το πρόβλημά της με τη γνωστή μαχητικότητα και απαράμιλλη αξιοπρέπεια. Έκλεινε το πρόβλημα στη ψυχή και το κορμί της. Έδινε τη μάχη της χωρίς να είμαστε κοινωνοί του προβλήματός της.

Φύγαμε 3 το μεσημέρι και το απόγευμα μιλούσε στη Νέα Ιωνία. 7 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «σφαδάζω από τους πόνους, μάλλον είναι γαστρεντερίτιδα. Δεν θα μπορέσω να πάω στη Νέα Ιωνία, ζητήστε συγγνώμη από τον κόσμο, μου είναι αδύνατο». Μέχρι και την τελευταία ώρα είχε ένα βαρύ πρόγραμμα, ακόμα και για ανθρώπους που χαίρουν άκρας υγείας. Δεν ζητούσε βοήθεια», είπε αρχικά.

«Μανώλη, εγώ 14 χρόνια παλεύω. Το διαχειρίστηκα, το διαχειρίζομαι, μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω», είχε πει χαρακτηριστικά στον στενό της συνεργάτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος είναι ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει» - Συγκλονισμένη η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Share