Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονίζει η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό - «Έκανα περίπου δύο μήνες να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Όλα όσα αποκάλυψε

Συγκλονίζει η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό - «Έκανα περίπου δύο μήνες να σηκωθώ από το κρεβάτι»
News 27.10.2021 11:30
Από Ίρις Βίλα

H Νικολέτα Κοτσαηλίδου μίλησε στην κάμερα την εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε στη μάχη της που έδωσε με τον κορωνοϊό. Μάλιστα, με κορωνοϊό νοσηλεύεται και ο Γιάννης Αϊβάζης. Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός, έκανε δύο μήνες να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν πάρα πολύ περίεργη περίοδος. Εγώ κιόλας νόσησα, οπότε ζορίστηκα αρκετά. Δεν είμαι από αυτούς το πέρασαν δύσκολα, αλλά δεν το πέρασα όμως και εύκολα».

«Μετά από δύο εβδομάδες που τα τεστ μου ήταν αρνητικά, δεν μπορούσα να συνέλθω. Δεν είχα ανάσα, έκανα περίπου δύο μήνες να σηκωθώ από το κρεβάτι»

Οι δηλώσεις της Νικολέτας Κοτσαηλίδου

Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η Νικολέττα Κοτσαηλίδου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Pop Up και μεταξύ άλλων δε δίστασε να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως εξακολουθεί να αποτελεί έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο για τη ζωή της.

Η είδηση για τον χωρισμό τους κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε κάνει κάποια επίσημη δήλωση.

Σήμερα, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου αποκάλυψε πως είναι αλήθεια, αλλά τόνισε πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν τσακωμένους, καθώς οι μεταξύ τους σχέσεις είναι άριστες.

«Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα από όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια. Είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Παρόλο που έχω διαβάσει διάφορα. Ότι δε λέμε ούτε γεια. Τα διαβάζω και γελάω, γιατί εννοείται πως δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Νικολέττα Κοτσαηλίδου Σπύρος Παπαδόπουλος

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Έχουν γράψει άπειρα πράγματα για τη σχέση μας. Συνήθως γελούσα. Υπήρξαν και 1-2 φορές που πέρασαν τα όρια και κινήθηκα νομικά. Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια και δεν είναι καθόλου ωραίο» είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χωρισμός για Σπύρο Παπαδόπουλο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου - Μετά από 10 χρόνια έφυγε από το σπίτι!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τέλος στα σενάρια χωρισμού με τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου! Δείτε αυτές τις φωτογραφίες!

Share