Οριστικός ο χωρισμός για Δαλάκα και Φιντιρίκο - Διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες στα social media

Για ακόμη μία φορά τράβηξαν χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οριστικός ο χωρισμός για Δαλάκα και Φιντιρίκο - Διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες στα social media

Και το έργο συνεχίζεται! Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αποφάσισαν να τραβήξουν για ακόμα μία φορά χωριστούς δρόμους και να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Ένα τέλος, που όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, είναι οριστικό.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα. Οι δυο τους έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί ένα σωρό φορές τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η τελευταία τους επανασύνδεση το καλοκαίρι του 2021, έδειχνε πως έχουν αφήσει στην άκρη τα όποια προβλήματα είχαν και πλέον τραβούν κοινή πορεία.

Τα στοιχεία που δείχνουν πως ο χωρισμός Δαλάκα - Φιντιρίκου είναι οριστικός

Όπως είθισται να συμβαίνει λοιπόν στη σύγχρονη εποχή όταν μία αγάπη πεθαίνει, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media.

Σαν να μην έφτανε αυτό, για να επιβεβαιώσουν στο 100% τις φήμες χωρισμού, έκαναν και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος χωρισμός

Η τελευταία εξομολόγηση της Κατερίνας Δαλάκα για τον Δημήτρη Φιντιρίκο πέρυσι

«Απέχω πολύ καιρό από τους αγώνες γιατί τραυματίστηκα, έκοψα τον δικέφαλο 8 χιλιοστά. Μέχρι τα 30 θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό. Μετά θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί το γάμο και το νυφικό. Δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αλλά θα είμαι πολύ καλή μάνα. Θα ήθελα δύο με τρία παιδιά.

Η Κατερίνα είναι πολύ καλά. Κάθε εβδομάδα υπήρχαν δημοσιεύματα που κατηγορούσαν και μιλούσαν άσχημα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό. Έχει έρθει σε δύσκολη θέση ο σύντροφός μου από δημοσιεύματα.

Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή. “Λεμονιά” με ανέβαζαν και με κατέβαζαν στο twitter. Δεν πειράζει, εγώ το θεωρώ κομπλιμέντο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ κοινωνικό, δεν με αγγίζουν τα σχόλια. Θα δεχτώ την κριτική, αλλά σίγουρα πάντα θα έχουμε και ανθρώπους, οι οποίοι ότι και να κάνεις να σχολιάσουν αρνητικά», είπε η Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε ωστόσο, την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την αδερφή της.