«Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη

Συγκίνησε το μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις για την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία του τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Αϊβάζης.

Η Μαρία Κορινθίου εξήγησε πως ο σύζυγός της έχει βελτιωθεί τις τελευταίες ώρες μιας και το οξυγόνο του έχει ανέβει σημαντικά.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη

«Σας ευχαριστούμε όλους!

Είστε πολλοί…….και άνθρωποι που δεν το περίμενα…… Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω.

Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία από Covid-19 με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα…….

Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανύμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του.
Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει από τον covid.

Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη μετά την επιδείνωση της υγείας του

Από το πρωί της Τρίτης 26/10 νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αϊβάζης καθώς νόσησε βαριά με κορωνοϊό παρά το γεγονός πως ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Το πρωί της Τετάρτης 27/10, μέσα από την εκπομπή Happy Day μεταφέρθηκαν κάποια άσχημα νέα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως ο ηθοποιός δεν είναι καλά και χειροτερεύει.

«Όλα ξεκίνησαν σαν να είναι ένα κρυολόγημα. Παρακολουθούσε το οξυγόνο του και έτσι κατάλαβε ότι έχει covid», είπε η παρουσιάστρια, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος ήταν μαζί του Σάββατο και έπαιζαν ποδόσφαιρο, πρόσθεσε: «Το είδα λίγο πιο “σοβαρό”».

«Δεν είναι διασωληνομένος, χρειάζεται οξυγόνο κάποιες φορές», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη στιγμή που ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος της μετέφερε ότι στο τηλέφωνο ακουγόταν με δυσκολία η φωνή τους.