Ξέσπασαν Γκουντάρας και Κάκκαβα κατά του Τσαλίκη - «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει...»

Φανερά ενοχλημένοι με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασαν Γκουντάρας και Κάκκαβα κατά του Τσαλίκη - «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (27/10) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, οι οποίοι μεταξύ άλλων κλήθηκαν να σχολιάσουν, την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δυο τους και τον Γιώργο Τσαλίκη.

Τα σχόλια Γκουντάρα - Κάκκαβα για τον Γιώργο Τσαλίκη

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (Όχι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ναταλί Κάκκαβα, λέγοντας: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Το τελευταίο σχόλιο του Τσαλίκη για Γκουντάρα και Κάκκαβα

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τα παιδιά. Τι να τους πω εγώ; Πώς νιώθετε που τα social media θέλουν τον Τσαλίκη; Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή, δεν νιώθω καλά. Χωρίς να έχω κάτι μαζί τους, δεν θα πήγαινα».