Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Επιδεινώθηκε η υγεία μου»

Το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Επιδεινώθηκε η υγεία μου»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως η υγεία της επιδεινώθηκε και πως αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Προς το παρόν δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς αυτό που την ταλαιπωρεί, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει κολλήσει κορωνοϊό, ενώ τις προηγούμενες μέρες ήρθε αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατάσταση στον δρόμο.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την κατάσταση της υγείας της

«Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορωνοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσοκομείο

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στα social media

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Τρίτης (12/10) μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της. Η συνέντευξή της ωστόσο ήταν αρκετά έντονη μιας και διαπληκτίστηκε on air με τον Κώστα Τσουρό.

Λίγες ώρες αργότερα, η Δημήτρα Αλεξανδράκη ξέσπασε με μία σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας τους τίτλους που χρησιμοποίησε η εκπομπή καθώς και τα σχόλια που έκαναν οι συντελεστές.

«Έτσι για την ιστορία επειδή τώρα μπήκα και είδα όλη τη συνέντευξη. Πριν δεν είχα ούτε ήχο, ούτε τηλεόραση να κοιτάω απέναντι τους τίτλους, ούτε είχα καλό ήχο στο αυτί μου γιατί ερχόταν η επιστροφή στο ακουστικό. Δείτε απλά κάποια μηνύματα του κόσμου, αφήστε με εμένα.

Πραγματικά πρώτη φορά βγαίνω σε τηλεοπτική εκπομπή και υπάρχει τόση ειρωνεία, ο κόσμος δεν είναι χαζός και αυτά είναι λίγα από τα μηνύματα που βλέπετε.

Γυρνάει για παράδειγμα και λέει η κυρία Πετρουτσέλι ότι έχει πληροφορίες από το περιβάλλον το άντρα μου, από την οικογένεια του άντρα μου, ότι δε θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους και κάτι τέτοια. Ντροπή και ξεφτίλα. Εσείς με παίρνατε τηλέφωνο από τον Αύγουστο να βγω στην εκπομπή σας. Είναι και η τελευταία», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.