The Voice: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα Νάργες

Την έχουμε ξανά δει στον ρόλο της συμπαρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα Νάργες

Την ανακοίνωσή της από το The Voice ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες η Λάουρα Νάργες. Ο ΣΚΑΙ λοιπόν έχει προχωρήσει ήδη στην αντικατάστασή της.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί για την παρουσίαση του backstage, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα όμως με τον Γρηγόρη Μελά, η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι αυτή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα.

Την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από τον «Τροχό της τύχης», ωστόσο δύο σεζόν μετά αποφάσισε να αποχωρήσει από το τηλεπαιχνίδι του Star.

The Voice αυτή είναι η ξανθιά καλλονή που θα αντικαταστήσει την Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την αποχώρηση από το The Voice

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) η Λάουρα Νάργες, η οποία κλήθηκε να απαντήσει για πρώτη φορά για την απόφασή της να αποχωρήσει οριστικά από τα νέα επεισόδια του The Voice.

Η ίδια δεν είπε ξεκάθαρα τι ήταν αυτό που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ωστόσο εξήγησε πως σε λίγο καιρό θα μπορέσει να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είμαι σε μια φάση ακόμα, προς το παρόν, που να θέλω να μιλήσω και να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Θα μιλήσω κάποια στιγμή να πω αυτά που νιώθω και αυτά που αισθάνομαι. Δεν είναι ακόμα η ώρα για μένα να το κάνω. Θα χαιρόμουν αν μπορούσατε να το σεβαστείτε. Μου είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό τη δεδομένη στιγμή.

Θα τα πούμε αυτά τα πράγματα όλα αναλυτικά. Θέλω λίγο χρόνο για μένα αυτή τη στιγμή, χωρίς να κάνω κάποια δήλωση», είπε χαρακτηριστικά.