Σαν μια σταγόνα νερό - Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον πατέρα της

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σαν μια σταγόνα νερό - Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον πατέρα της

Με αφορμή την χθεσινή (27/10) γιορτή του Αγίου Δημητρίου, η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε και δημόσια τις ευχές της στον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια, λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της κατά την διάρκεια της εκπομπής της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια φωτογραφία στην οποία κόρη και μπαμπάς ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σ αγαπάω μπαμπά μου!!! Χρόνια πολλά!!!».

Η ανάρτηση της Καινούργιου με τον πατέρα της

Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον πατέρα της

Ούτε για καφέ, ούτε για φαγητό - Πού είχε πάει ο Τσαγκρίδης την Καινούργιου στο πρώτο ραντεβού

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποκάλυψε πού είχε πάει για το πρώτο ραντεβού της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να κάνουν την αρχή σε καφέ, σε φαγητό άντε σινεμά, ωστόσο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου έκαναν την διαφορά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει κάτι για τη σχέση της στον αέρα της εκπομπής. Μάλιστα, στο live του J2US πέταξε και μία σπόντα για τον γάμο της στον αέρα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρώτο τους ραντεβού έγινε σε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

«Στο πρώτο ραντεβού με τον Φίλιππο είχαμε πάει στον Σεφερλή. Είχα βάλει την Πολυκάρπου να πάρει τηλέφωνο την Τσαβαλιά και να πει ότι η Κατερίνα θα έρθει με ένα παιδί. Μας είδε αλλά σου λέει πρώτο ραντεβού μην τους το χαλάσω. Τις επόμενες φορές του έδωσε και κατάλαβε», είπε αρχικά, ενώ όταν η Χρύσλα της είπε ότι είναι γουρλής εκείνη απάντησε: «Ναι εντάξει μέχρι στιγμής».

"Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι..." - Αποκάλυψε τα ευχάριστα στον αέρα του ALPHA

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες μέρες όπως φαίνεται για την Κατερίνα Καινούργιου. Ο λόγος ωστόσο ήταν η... εμφάνιση του ανάδρομου Ερμή!

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (21/10) και κατά την διάρκεια της εκπομπής της, εξομολογήθηκε πόσα ζόρια τράβηξε αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά, αποάλυψε πως πλέον είναι ανακουφισμένη, καθώς τα σύννεφα διαλύθηκαν πάνω από το ζώδιό της, τον Ταύρο.

«Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι έφυγε ο ανάδρομος και η πανσέληνος, που ήμασταν χάλια χτες κάποιοι Ταύροι, λέμε τώρα… Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Καμιά φορά αυτά τα αστρολογικά, ενεργειακά, μπορεί να μας επηρεάζουν ψυχολογικά» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έστειλε τα περαστικά της στον Αντρέα Μικρούτσικο.

Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωση