Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία! Δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το “τέρας”»

Σοκάρει με την αποκάλυψή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία! Δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το “τέρας”»

Καλεσμένος στην χθεσινή (27/10) εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Ζήσης Ρούμπος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της ψυχολογικής βίας, ένα θέμα στο οποίο είχε αναφερθεί και παλαιότερα.

Οι δηλώσεις του Ζήση Ρούμπου

«Αγαπάω το δράμα, γράφω δραματικά αλλά δεν έτυχε να με φωνάξει κάποιος να παίξω δράμα. Έχω κάνει λίγα δραματικά πράγματα.

Υπήρξα άνθρωπος που με ενοχλούσε ο όρος γυναικοκτονία. Έψαξα γιατί με ενοχλούσε και είδα ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν περισσότερη δύναμη οι γυναίκες.

Ήμουν μέρος του προβλήματος. Παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα σαν πρόσκληση σαν κουβέντα, δεν ήταν έτσι, ήταν βιωματική κατάθεση ψυχής.

Έχω ασκήσει ψυχολογική βία, λεκτική βία, δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το “τέρας”. Και ακόμα δουλεύω.

Έχω την τύχη να είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω που έχει περάσει πολύ δύσκολα μαζί μου. Δουλέψαμε μαζί και είναι ένας από τους σημαντικούς λίγους που κάνω τη δουλειά που κάνω, με στήριξε. Θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και της λέω “δεν βγαίνει με το ηθοποιιλίκι” και μου είπε “μην τολμήσεις να το παρατήσεις γιατί αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι αυτό που ερωτεύτηκα».

Θρήνος για τον Ζήση Ρούμπο - Πέθανε ο πατέρας του

Τις πιο δύσκολες ώρες βίωσε ο Ζήσης Ρούμπος καθώς έχασε από την ζωή τον αγαπημένο του πατέρα, με την ανακοίνωση να την κάνει ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτισε τον πατέρα του και μοιράστηκε την δυσάρεστη αυτή είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ζήσης έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο αναφέροντας: “{Ο γέρος μου} είναι η φράση που μου φορτώθηκε από πόζα. Και καλά μεγάλωσα έκανα κι εγώ παιδί, είμαι κουλ πια. {Ο γέρος μου} είναι μια φράση που μοιράζεσαι με τους κολλητούς ή ξεκίνημα για αστείες ιστορίες. Ειδικά με τον γέρο μου, που μόνο τέτοιες έχει. Και θα τις πω όλες. Γέρο θα λέω κι ας ξέρω πως για πάντα θα εννοώ μπαμπά. Μπαμπά μου. Γιάννης Ρούμπος 1930 -2021”, έγραψε ο Ζήσης Ρούμπος.

Φυσικά, όλοι οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του στείλουν τα συλλυπητήρια τους ενώ πριν λίγο καιρό η Ζήσης Ρούμπος είχε προχωρήσει και σε σοκαριστική δήλωση.

Πέθανε ο πατέρας του Ζήση Ρούμπο