Θέλξη: «Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος»

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θέλξη: «Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος»

Λίγο μετά τον Ζήση Ρούμπο, καλεσμένη στην χθεσινή (27/10) εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Θέλξη. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε και για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια απουσίαζε από το προσκήνιο.

Οι δηλώσεις της Θέλξη

«Αφοσιώθηκα στις κόρες μου τα τελευταία 7 χρόνια. Ελληνίδα μάνα. Ακόμα και τώρα τις αφήνω και είναι η μαμά μου στο σπίτι. Ήταν επιλογή μου, ό,τι ωραιότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Το τραγούδι είναι αγάπη μου, μία ψυχική ανάγκη, χαλάλι τους, γιατί όσα μαθαίνω από τις κόρες μου δεν τα είχα μάθει πριν από αυτές.

Δεν αγχώθηκα ότι θα με ξεχάσει ο κόσμος. Ήμουν από τα τυχερά παιδιά που πρόλαβαν την αναγνωρισιμότητα.

Την κόρη μου την έχω ονομάσει Νεφέλη – Μιχαέλα από τον αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη της Σύμης. Το είχα κάνει τάμα, αν με αξίωνε να γίνω μάνα.

Όλο με κάτι κοιλιές με θυμάμαι. Έβαζα μπάλα μέσα από τα ρούχα. Νιώθω ευλογημένη που έκανα δύο παιδιά. Ο σύζυγός μου με στηρίζει, μου έδωσε ένα τεράστιο μήνυμα σεντόνι για το comeback του καλλιτέχνη».

Λίγα λόγια για την Θέλξη και την ζωή της

Η Θέλξη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και απο πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, με αποτέλεσμα να φτάσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο τριπλούν. Όμως, μεγαλώνοντας η μουσική φαίνεται να την κέρδισε. Η ωραία φωνή της σε συνδυασμό με την αγάπη της για τη μουσική έκανε τους δικούς της ανθρώπους να την προτρέψουν απο νωρίς να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτσι κι έγινε. Σε μικρή ηλικία η Θέλξη βρέθηκε να τραγουδάει στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια συνεργασία που της έμαθε πολλά και την έκανε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Οι κριτικές που πήρε ήταν πολύ θετικές και σε σύντομο χρονικό διάστημα η συμπρωτεύουσα μιλούσε για μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια που σίγουρα θα έκανε μεγάλη καριέρα. Ο κόσμος την αγάπησε και την αγκάλιασε και πολύ γρήγορα απέκτησε τους δικούς της funs.

Έτσι, οι εμφανίσεις σε μεγάλες πίστες της Αθήνας δεν άργησαν να έρθουν και μάλιστα να στεφθούν απο πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Θέλξη εμφανίζεται πλέον σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Το πρώτο CD της Θέλξης με τίτλο “ Έχεις τα μάτια που λαυτρεύω ” το 2006 γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε και η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά “Selftitled” με τραγούδια όπως το « Μάγισσα », το οποίο ακούστηκε απ’ όλα τα ραδιόφωνα και έγινε το hit της εποχής.