Mega Καλημέρα: Το ποίημα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την 28η Οκτωβρίου

Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mega Καλημέρα: Το ποίημα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την 28η Οκτωβρίου

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να ξεκινήσει την εκπομπή της στο MEGA κάπως...διαφορετικά!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια -που χθες έκανε την παρουσίαση του βιβλίου της- επέλεξε να φορέσει ένα απίθανο φόρμε και να σταθεί στο κεντρό του πλατό, κοιτάζοντας κατάματα την κάμερα και απαγγελώντας ένα ποιήμα.

«Πάνω στης Πίνδου τις κορφές πολεμάμε και εμείς μαζί σας με ιώδιο και οξυζενέ να σώσουμε τη ζωή σας.

Είπα το ποίημα της κόρη μου από τον παιδικό σταθμό που έκανε τη νοσοκόμα. Δεν το είπε ποτέ εκείνη οπότε το είπα εγώ».

Το ποιήμα της Ελεονώρας Μελέτη

Βουρκωμένη η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη του MEGA Καλημέρα - "Σήμερα είναι μέρα γιορτής, η οποία όμως..."

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα, με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Όπως το Happy Day έτσι και η εκπομπή MEGA Καλημέρα έκανε ένα αφιέρωμα προς τιμήν της μνήμης της.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ήταν αρκετά συγκινημένα και χαρακτήρισε μεταξύ άλλων την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ πρότυπο και πηγή έμπνευσης για άλλες γυναίκες.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτής, η οποία όμως επισκιάζεται από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Χθες νικήθηκε από τον καρκίνο, μια γυναίκα, η οποία αν παρακολουθούσες τις συνεντεύξεις της, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσες πολιτικά με τις πεποιθήσεις της, δεν μπορούσες παρά να αναγνωρίσεις πως πρόκειται για μια σπουδαία γυναίκα, μια γυναίκα η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές μάχες και προκλήσεις στη ζωή, από τις οποίες πάντα έβγαινε νικήτρια.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια γυναίκα πρότυπο, μια γυναίκα έμπνευση για όλες τις υπόλοιπες, ένας άνθρωπος μαχητής».