"Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου" - Νέα "καρφιά" Τσαλική για Γκουντάρα και Κάκκαβα

"Σήμερα είχα επέτειο 12 χρόνων γάμου με τη Δώρα και κάθομαι και ασχολούμαι με μα@@@@ες"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα.

Η Άννα Ζηρδέλη και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε το ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν προχώρησαν σε κάποια δήλωση.

Ο Σπύρος Κεραμμύδας, από την άλλη, συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος, λίγο μετά το βίντεο που δημοσίευσε.

Το ξέσπασμα του Τσαλίκη για Γκουντάρα - Κάκκαβα

"Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Αυτό που είπα, τι παραπάνω εξήγηση να δώσω; Σήμερα είχα επέτειο 12 χρόνων γάμου με τη Δώρα και κάθομαι και ασχολούμαι με μα@@@@ες. Έκανα ένα ξεκάθαρο στόρι, τι να εξηγώ πάλι; Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές και είναι απαράδεκτο να μιλούν έτσι οι άνθρωποι. Σήμερα είδατε την πραγματική εικόνα δυο ανθρώπων. Αυτοί είναι» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος την ίδια στιγμή μίλησε και στον Γρηγόρη Μπάκα και το Πρωινό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο και στον Δήμο και στην δουλειά μου, ότι είπα ακριβώς δεν είμαστε τρελοί με βλέπεις για τρελό; Είμαι ένας άνθρωπος έντιμος, ο οποίος κάνω την δουλειά μου πάρα πολλά χρόνια θέλω να έχω πάρα πολύ κέφι, θετική ενέργεια, να νιώθω σαν παιδί, να χαμογελάω, να αγαπώ τους ανθρώπους. Όταν κάποιος σε προσβάλει όμως με αυτόν τον τρόπο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και σε βγάζει με ψυχολογικά προβλήματα και εμμονικό τι να πω.

Ντροπή θα πω τι άλλο να πω, να πάω να πω τα ψυχολογικά μου προβλήματα ένας άνθρωπος που έχει αδικηθεί κατάφορα και προσπαθεί και μάλιστα να αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα. Άρα λοιπόν δεν επιδιώκω εγώ κάτι, όταν με προκαλούν και νιώθω ότι θίγομαι φυσικά και θα απαντήσω. Ντροπή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και όταν νιώθω ότι κάποιος με θίγει, πλέον είμαι σε μια ηλικία που το εκφράζω. Είναι ντροπή τους απλά, εγώ πραγματικά την είδα την συνέντευξη στο αυτοκίνητο και έμεινα άφωνος και νομίζω ότι και ο Γιώργος και η Φαίη ήρθαν σε δύσκολη θέση.

Γιατί ειδικά εκεί που έβγαλε ένα λογύδριο η κυρία και είπε ότι είναι μια μέρα, που όντως είναι μια μέρα δύσκολη για όλους μας, γιατί και εμείς έχουμε καρκινοπαθής στην οικογένεια και ξέρουμε την αγωνία, όταν μετά της ζήτησε η Φαίη να μιλήσει για το Big Brother δεν είχε πρόβλημα. Τι να πω τώρα εντάξει επίπεδο, τι να πω. Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή αν θα καλέσω τον Γκουντάρα στην πρεμιέρα, όχι δεν θα τον καλέσω δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου».

Ξέσπασαν Γκουντάρας και Κάκκαβα κατά του Τσαλίκη

Καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (27/10) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, οι οποίοι μεταξύ άλλων κλήθηκαν να σχολιάσουν, την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δυο τους και τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (Όχι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ναταλί Κάκκαβα, λέγοντας: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».