Μελίνα Νικολαΐδη: Ολόκληρη γυναίκα η κόρη της Δέσποινας Βανδή - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Είναι μία κούκλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελίνα Νικολαΐδη: Ολόκληρη γυναίκα η κόρη της Δέσποινας Βανδή - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι η μεγάλη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Η νεαρή κοπέλα δε θυμίζει πια σε τίποτα, το μικρό κοριτσάκι που μπορεί να έχετε στο νου σας, μιας και έχει εξελιχθεί σε μία πανέμορφη γυναίκα.

Πολύ συχνά τη βλέπουμε να σχολιάζει φωτογραφίες της μαμάς της ή να της εκφράζει την αγάπη της με υπέροχες αναρτήσεις στα social media.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της και έτσι πλέον θυμίζει πολύ τη Δέσποινα Βανδή στην αρχή της καριέρας της.

Το νέο look της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη

Μέχρι πριν λίγο καιρό, η Μελίνα Νικολαΐδη είχε μακριά πλούσια μαύρα μαλλιά. Πήρε ωστόσο την απόφαση να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και να αποχωριστεί τα μαλλιά της, κόβωντάς τα καρέ.

Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Μελίνα Νικολαΐδη Δέσποινα Βανδή

Σε αυτό το σπίτι μένει η Μελίνα Νικολαΐδη με τη μητέρα της και τον αδερφό της

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης να χώρισαν οριστικά, με την τραγουδίστρια να έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή της, ωστόσο εκείνη συνεχίζει να μένει στο σπίτι που ζούσε με την οικογένεια της όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί με τα παιδιά της, κράτησαν την μονοκατοικία στην Βούλα, το οποίο βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.

Δέσποινα Βανδή σπίτι

Μπορεί λοιπόν, τη Δέσποινα Βανδή να τη θαυμάζουμε για τις ερμηνευτικές της ικανότητες, εξίσου εντυπωσιακό όμως είναι και το στιλ της, το οποίο δεν θα μπορούσε να μην είναι αποτυπωμένο στο σπίτι της. Έχει μεγάλα μπαλκόνια, αρκετά επίπεδα, κήπο, πισίνα και γυμναστήριο για να γυμνάζεται.

Φωτογραφίες τόσο από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της όσο και από τους εξωτερικούς έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.