Πάολα: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Πυργίδη - «Εγώ είμαι χάος...»

Όλη η αλήθεια στη φόρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάολα: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Πυργίδη - «Εγώ είμαι χάος...»

Στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1 της Θεσσαλονίκης μίλησε η Πάολα, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και στο αν βρίσκεται στην πραγματικότητα σε σχέση με τον πρώην παίκτη του Big Brother, Δημήτρη Πυργίδη.

Η Πάολα λοιπόν ξεκαθάρισε πως ανά καιρούς πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να της χρεώσουν κάποια σχέση, ωστόσο δεν ισχύει τίποτα στην πραγματικότητα.

Για τον Πυργίδη εξήγησε πως είναι ο κολλητός φίλος του συντρόφου της, με τον οποίο μάλιστα είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

Η αποκάλυψη της Πάολα για τον Δημήτρη Πυργίδη

«Δεν πειράζει ωραίος είναι! Δεν γινόταν πάντα να μου χρεώνουν συνεχώς σχέσεις. Ο Πυργίδης είναι κολλητός φίλος από παιδιά με τη μακροχρόνια σχέση μου. Δηλαδή ζούμε σε ένα σπίτι. Αυτόν βρήκατε βρε παιδιά; Άσε που δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί με έναν τόσο τρελό άντρα. Είμαι εγώ χάος θα είναι και ο άντρας μου χάος;

Δεν πειράζει, είναι η δουλειά τους. Δηλαδή, πειράζει και δεν πειράζει. Με ενοχλεί (σ.σ. που τελευταία μου χρεώνουν σχέσεις ενώ εγώ έχω μακροχρόνιο δεσμό) γιατί είμαι ευαισθητούλα απλώς λέω δε βαριέσαι, ας πάει και το παλιάμπελο», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Πάολα Πυργίδης σχέση

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγαπημένη της κόρη και στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στις Πανελλήνιες: «Ζω για την κόρη μου. Ήξερα ότι θα περάσει γιατί έβλεπα ότι το παιδί μου δουλεύει σκληρά. Όλη η οικογένεια είμαστε περήφανοι για αυτοί. Και κάπου να μην πετύχαινε δεν πειράζει. Ο Χριστός κι η Παναγία να τη φωτίζουν».

Η σχέση που χρέωσαν στην Πάολα με τον πρώην παίκτη του House of Fame, Γιάννη Αρβανιτίδη

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) στην εκπομπή Love it και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την Πάολα.

«Την πρώτη μέρα που βγήκα από το House of Fame έπαθα σοκ όταν είδα ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει. Στην αρχή του παιχνιδιού ο κόσμος είχε μια αρνητική γνώμη για μένα. Η Πάολα είναι απλή και λαμπερή. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, εγώ έχω σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής.