«Κάποια πράγματα ήταν στημένα» - Σάλος με τις κατηγορίες για το GNTM 4

«Ένιωθα ότι ξεφτιλίστηκα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κάποια πράγματα ήταν στημένα» - Σάλος με τις κατηγορίες για το GNTM 4

Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Μαρία Χολίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής. Την ίδια την είδαμε μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι του STAR, κοινώς GNTM 4 όπου την απέρριψαν με αποτέλεσμα να μην βρεθεί στο σπίτι με τα υπόλοιπα παιδιά από τον διαγωνισμό.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για στημένες αντιδράσεις και ενθουσιασμούς, ενώ στάθηκε και στα σχόλια που της έκανε ο Άγγελος Μπράτης. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Και να μη με έπαιρναν στο GNTM, δεν περίμενα να ακούσω άσχημη κριτική.

Μόλις μπήκα μου είπε ο κύριος Μπράτης “μάλωσες με τον κομμωτή σου;”. Από την αρχή μου είπαν για το σώμα μου και όταν φόρεσα μαγιό ένιωσα πολύ άσχημα». Η Μαρία Χολίδου πρόσθεσε επίσης: «Ο κύριος Μπράτης μου είπε ότι περπατάω και κουνιούνται όλα πάνω μου και με ρώτησε πως και δεν ξέρω ότι είμαι light plus size μοντέλο.

Κάποιες αντιδράσεις και ενθουσιασμοί ήταν στημένα. Την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα όλη μέρα, ένιωθα ότι ξεφτιλίστηκα. Μετά το GNTM μού είπαν πως είμαι για καλλιστεία. Πήγα στο Λουτράκι και βγήκα Σταρ Πελοπόννησο».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Χολίδου για το GNTM 4

Η οντισιόν της Μαρίας Χολίδου στο GNTM 4

Μπορεί μπροστά από τους κριτές να πέρασαν μερικά φοβερά μοντέλα που τους πήραν το μυαλό, υπήρξαν ωστόσο και μερικοί που αναγκάστηκαν να δουν την πόρτα της εξόδου από το GNTM 4, γεγονός που τους εξόργισε.

Η Μαρία Χολίδου από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, κάτι που είδαν οι κριτές από τα πρώτα λεπτά της audition.

Μάλιστα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε πως πρόκειται για ένα μοντέλο του Instagram και τίποτα παραπάνω ενώ οι κριτές σχολίασαν με αρνητικό τρόπο τα πόδια της. Μόλις βγήκε από την οντισιόν, η νεαρή διαγωνιζόμενη ξέσπασε σε κλάματα και εξήγησε πως αδικήθηκε.