Πασίγνωστη τραγουδίστρια μπαίνει στην Φάρμα

Φαίνεται πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασίγνωστη τραγουδίστρια μπαίνει στην Φάρμα

Με γοργούς ρυθμούς γίνονται οι ετοιμασίες για τον νέο και δεύτερο κύκλο της Φάρμας. Ο ΑΝΤ1 μάλιστα βρίσκεται ήδη στη διαδικασία επιλογής των παικτών, με τα ονόματα πολλών να έχουν διαρρεύσει.

Ο σταθμός θέλει τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να βγει στον αέρα πριν το Survivor 5. Εκτός λοιπόν εκτός από την Μέγκι Ντρίο, την Μαίρη Μηλιαρέση αλλά και τον Σταμάτη Γαρδέλη, αποκαλύφθηκε ακόμα ένα όνομα που βρίσκεται κοντά στο να δώσει τα χέρια με τη Φάρμα.

Αυτή η τραγουδίστρια θα συμμετέχει στην Φάρμα

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δεχτεί και πέρσι πρταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι περιπέτειας.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια μπαίνει στην Φάρμα

"Μάχη" σώμα με σώμα για Survivor και Φάρμα - Διεκδικούν την ίδια αθλήτρια

Οι ετοιμασίες είναι πυρετωδώς για την τελική ευθεία που πρόκειται να δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν καθώς όπως είναι λογικό ο ανταγωνισμός της τηλεθέασης φέτος έχει φουντώσει για τα καλά.

Μάλιστα, όπως φαίνεται οι σταθμοί θέλουν να κάνουν τις πρεμιέρες όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου οι εκπομπές να καταφέρουν να χτίσουν το κοινό τους. Για αυτόν τον λόγο οι πρεμιέρες για το Survivor 5 και την Φάρμα θα είναι αρκετά νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές.

οι παραγωγές θα διαλέξουν και από την ίδια δεξαμενή παικτών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega καλημέρα» τα δύο ριάλιτι διεκδικούν την πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών και σύντροφο του τραγουδιστή Μάκη Δημάκη, Βαλεντίνα Μπαρλάμπα.

Όπως σημειώθηκε σχετικά, η αθλήτρια έχει δεχθεί πρόταση και από τα δύο ριάλιτι. Μάλιστα όπως ειπώθηκε δεν αποκλείεται, ιδιαίτερα στην περίπτωση του «Survivor» να υπάρξουν μεγάλες ανατροπές αφού στην παραγωγή επιθυμούν και το κομμάτι της έκπληξης.