Ίλντα Κρόνι: "Ήταν δύσκολα με τον κορωνοϊό! Έχασα τη γεύση μου, δεν μπορούσα να..."

Περιγράφει την περιπέτειά της με τον ιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ίλντα Κρόνι:

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/10) η Ίλντα Κρόνι. Η πρώην παίκτρια του Gntm, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, ενώ θετική διαγνώσθηκε και η Ντέμι Γκολεμά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, έτρωγε συνέχεια σκόρδα για να μπορέσει να ξεπεράσει τον ιό γρήγορα.

Οι δηλώσεις της Ίλντα Κρόνι για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Ήταν λίγο δύσκολα με τον κορωνοϊό, νόσησα κι εγώ, έχασα τη γεύση μου, δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα. Έτρωγα σκόρδο για κάποιες μέρες για να μην εξελιχθεί, να μην έχω πυρετό, να μην έχω κάτι άλλο…

Δεν ξέρω αν όντως βοήθησε το σκόρδο, αλλά ήταν μια θεραπεία που την χρησιμοποιούσαν πολλά άτομα»

Πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε πως σταμάτησε τις μεταγγίσεις αίματος

Στην σημερινή εκπομπή 26/10 του «Love it» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ καλεσμένη βρέθηκε το νεαρό μοντέλο το οποίο το γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του STAR, «GNTM».

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε καταφέρει να συγκινήσει τους πάντες πριν από δυο χρόνια με την αποκάλυψη που είχε κάνει για το πρόβλημα υγείας της. Η Ελένη Ασημάκη πάσχει από μικροδρεπανικυτταρική αναιμία και μέχρι και τη συμμετοχή της στο GNTM χρειαζόταν να κάνει μεταγγίσεις κάθε δυο εβδομάδες.

Όπως είπε στο Love it, μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό μοντέλων, επικοινώνησαν μαζί της άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και την ενημέρωσαν πως υπάρχει μια θεραπεία που δεν επιβάλλει μεταγγίσεις, αλλά αρκεί η λήψη μόνο ενός χαπιού.

Πλέον, η Ελένη Ασημάκη που συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ, εξομολογήθηκε ότι παίρνει ένα χάπι ημερησίως και πηγαίνει στο νοσοκομείο μια φορά κάθε δυο μήνες.