Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε το παράπονο που έχει από τον Σάκη Ρουβά - «Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν...»

«Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου...»

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε το παράπονο που έχει από τον Σάκη Ρουβά - «Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν...»
News 28.10.2021 16:08
Από Ίρις Βίλα

Απόψε το βράδυ αναμένεται να προβληθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ο Μπάμπης Στόκας ο οποίος αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο που έχει από τον Σάκη Ρουβά όπου τον βλέπουμε και φέτος στο The Voice σε ρόλο κριτή.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός μουσικός ανέφερε πως όταν στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά και η συνεργασία αυτή διεκόπη πολύ γρήγορα ο τρόπος με τον οποίο ο δεύτερος αντιμετώπισε την κατάσταση τον ενόχλησε. Μέσα σε όλα δήλωσε πως:

«Είμαι ικανοποιημένος από τις συνεργασίες που έχω κάνει. Έχω περάσει ωραία. Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά, παίξαμε μαζί δυο μέρες. Εγώ έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει αυτό, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο κτλ.

Έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Δε βγήκε αλλά δε με πειράζει αυτό, πειράζει το μετά. Ενώ χαλάει η συνεργασία ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε.

Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε αλλά περίμενα ότι όταν μιλάγαμε και λέγαμε ότι η συνεργασία χαλάει να είναι εκεί ο Σάκης. Το αυτονόητο. Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δε με πείραξε τίποτα άλλο.

Δεν έχω πρόβλημα όμως πια και δε κρατάω καμία κακία. Απλώς εγώ δε θα το έκανα και νομίζω ότι και εκείνον αν τον ρωτήσεις τώρα θα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος τότε».

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Στόκα

Λίγα λόγια για τον Μπάμπη Στόκα

Ο Μπάμπης Στόκας (8 Μαρτίου 1968) είναι Έλληνας μουσικός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής . Συμμετέχει ως τραγουδιστής, αλλά και στιχουργός - συνθέτης αρκετών τραγουδιών των Πυξ Λαξ, ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, του οποίου αποτελεί και ιδρυτικό μέλος μαζί με τον Μάνο Ξυδού και τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέχρι και καμαρίνι έχουν σπίτι τους Ρουβάς και Ζυγούλη - Βίντεο από το εσωτερικό

Σάκης Ρουβάς: "Με τον ΣΚΑΪ έχουν γίνει..." - Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον

Share