Συγκλονίζει η Ρέα Τουτουντζή για το bullying που έχει βιώσει: «Ήταν τρομερά άτιμο, η συγκεκριμένη ηθοποιός το...»

«Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία με τη συγκεκριμένη κυρία, αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ρέα Τουτουντζή για το bullying που έχει βιώσει: «Ήταν τρομερά άτιμο, η συγκεκριμένη ηθοποιός το...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η Ρέα Τουτουντζή αναφέρθηκε για το bullying που έχει βιώσει από πρωταγωνίστρια στο θέατρο καθώς τον τελευταίο καρό οι καταγγελίες στον χώρο έχουν πέσει σαν "βροχή" .

Η Ρέα Τουτουντζή είπε χαρακτηριστικά πως: «Συνειδητοποίησα ότι η συγκεκριμένη κυρία το κάνει αυτό σε όλους τους συναδέλφους της και όχι σε μένα προσωπικά. Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα και λύνει όλα της τα προβλήματα πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι τρομερά άτιμο και δεν είναι επαγγελματικό».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία με τη συγκεκριμένη κυρία, αλλά έχω και πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από τη συγκεκριμένη παράσταση γιατί οι υπόλοιποι συνεργάτες ήταν εξαιρετικοί».

«Επάνω στη σκηνή έλεγε λόγια που δεν ήταν στο κείμενο, έκανε δικά της πράγματα στη σκηνή που δεν τα έκανε στις πρόβες, κάτι το οποίο σε αποσυντονίζει».

Οι δηλώσεις της Ρέας Τουτουντζή

Λίγα Λόγια την Ρέα Τουτουντζή

Η Ρέα Τουτουνζή έχει γεννηθεί στις 18 Μαΐου και είναι μοντέλο. Το 1994 πήρε μέρος στα καλλιστεία του ANT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Περπάτησε σε πολλές πασαρέλες, όμως έκανε και καριέρα ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια κινηματογραφική ταινία.

Ρέα Τουτουνζή Ταινίες

Το 2000 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Νίκο Κουρή στην ταινία Beautiful people. η άλλη πλευρά του άνεμου και ένα χρόνο μετά έκαναν και την ταινία Beautiful People. Στην ταινία συμμετείχαν επίσης οι ηθοποιοί: Γιάννης Βόγλης, Ρένος Μάντης, Αθηνά Μαξίμου, Στάθης Λιβαθηνός κ.α.

Ρέα Τουτουνζή Τηλεοπτικές σειρές

Τη σεζόν 2003-2004 πρωταγωνίστησε στη σειρά του Mega “Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου” σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ντούρου.
Ο ρόλος που υποδύθηκε ήταν η Ασπασία.

Το 2006 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Το κόκκινο δωμάτιο του MEGA στο επεισόδιο “Σουίτα γενεθλίων”.
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας , Στέφανος Κοντομάρης.
Εκεί η Ρέα Τουτουνζή υποδύθηκε τη Μάνια.

Ρέα Τουτουνζή – Γάμος

Τον Οκτώβρη του 2012 η Ρέα Τουτουνζή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Μαντζούκη. Ο γάμος έγινε στις 11:00 το πρωί στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, με στενούς συγγενείς και φίλους!