Συγκινεί η Βίκυ Βολιώτη για το κοριτσάκι που υιοθέτησε από την Αιθιοπία - «Είναι ένα...»

«Προσπαθώ να της εξηγήσω ότι θα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Βίκυ Βολιώτη για το κοριτσάκι που υιοθέτησε από την Αιθιοπία - «Είναι ένα...»

Μετά από τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα, στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό» 28/10, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης η Βίκυ Βολιώτη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιλογή που έκανε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία.

Μάλιστα, αποκάλυψε και το πως η μικρή Άννα τής άλλαξε την ζωή. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι το μεγαλύτερο δώρο η Άννα και μου λένε μερικές φορές «Τι τυχερό παιδάκι!» και απαντάω «Όχι, εγώ είμαι η τυχερή».

Μου άνοιξε ένας νέος κόσμος, άλλαξε η ζωή μου και ταυτόχρονα είναι δώρο αυτό το παιδί. Είναι ένα πλάσμα υπέροχο! Γελαστή, χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει»

Για τυχόν περίεργα σχόλια που μπορεί να έχει δεχτεί η κόρη της λόγω διαφορετικού χρώματος, η Βίκυ Βολιώτη λέει: «Έχουν υπάρξει κάποια σχόλια, όχι όμως κακεντρεχή, περιέργειας από παιδάκια. Ανθρώπινο.

Η Άννα πλέον το αντιμετωπίζει μόνη της. «Γιατί εσύ είσαι μαύρη»; «Γιατί γεννήθηκα στην Αφρική». Εγώ προσπαθώ να της εξηγήσω ότι θα της ακούς αυτές τις ερωτήσεις, δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Πρέπει να μάθεις να τις ακούς και να απαντάς».

Οι δηλώσεις της Βίκυς Βολιώτη

Ποια είναι η Βίκυ Βολιώτη

Η Βίκυ Βολιώτη γεννήθηκε στην Βόννη, στις 14 Οκτωβρίου του1971 ενώ είναι ηθοποιός ελληνικής και γερμανικής καταγωγής. Μάλιστα, είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Είναι γνωστότερη για τη συμμετοχή της στη σειρά Λόγω τιμής. Η ίδια είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή και έχουν μια κόρη.