"Τον λυπήθηκα τον καβαλιέρο στο DWTS όταν είδα να τη σηκώνει" - Το σχόλιο του Λευτέρη Νικόλιζα για την Μπέσσυ Αργυράκη

'Της έλεγα ότι δεν είναι για την ηλικία της"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/10) ο Λευτέρης Νικόλιζας, ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη και πατέρας της Εβελίνας Νικόλιζα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συμμετοχή της συζύγου του στο DWTS (δείτε εδώ την τελευταία εμφάνισή της) αλλά και της κόρης του στο J2US.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Νικόλιζα για την συμμετοχή της Μπέσσυς Αργυράκη στο DWTS

«Επειδή ήθελε να βγάλει τον διακαή της πόθο και επειδή ήταν για φιλανθρωπικούς λόγους ήθελε να πάει. Της έλεγα ότι δεν είναι για την ηλικία της το DWTS. Δεν ήθελα να ταλαιπωρηθεί.

Τον λυπήθηκα τον καβαλιέρο της όταν είδα να τη σηκώνει, τι τραβάει! Ωστόσο, έχασε 10 κιλά. Παλεύαμε χρόνια να χάσει έστω 2. Δεν έχανε γραμμάριο! Τώρα είμαι διπλά ευχαριστημένος. Είναι η χαρά της ζωής και δεν έχει μάθει να χάνει».

Η εμφάνιση της Εβελίνας Νικόλιζα στο DWTS και τα τρυφερά λόγια της Εβελίνας Νικόλιζα

Μια από τις συμμετέχουσες του DWTS που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (17/10) είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή ερμηνεύτρια ενθουσίασε τους πάντες με το πάθος που έδειξε κατά την διάρκεια της εμφάνισής της ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως εξαιτίας των πολλών προβών έχασε 7 κιλά!

Η κριτής Μαρίνα Λαμπροπούλου δε δίστασε ακόμα και να υποκλιθεί μπροστά της ενώ εντυπωσιασμένη έμεινε φυσικά και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία βρισκόταν στο πλατό προκειμένου να την απολαύσει από κοντά.

«Πραγματικά, μαμά ήσουν υπέροχη. Είμαι πολύ περήφανη για όλο το σόου. Είμαι περήφανη!», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα με την Μπέσσυ Αργυράκη να απαντά: «Κοριτσάκι μου έτσι θέλω να είσαι κι εσύ. Όπου κι αν είσαι θέλω να το εξαντλείς το θέμα».