Θα δούμε την Δήμητρα Κατσαφάδου στην τηλεόραση;

«Πάντα λέω “ναι” σε προτάσεις»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θα δούμε την Δήμητρα Κατσαφάδου στην τηλεόραση;

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μουσικό show του ALPHA «Just the two of us» όπου φαίνεται να έχει σαρώσει για τα καλά φέτος σε νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Με τον Νίκο Κοκλώνη είμαστε κολλητοί. Επειδή πήγε πολύ καλά και μας αγάπησε ο κόσμος πιστεύω ότι θα κάνουμε άλλο ένα γκεστ, μην σας πω και δύο.

Είμαστε τόσο αυθόρμητοι που μπορεί να μου πει να περάσω από το σπίτι του και να ηχογραφήσουμε. Θα κάνουμε τη Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ. Πάντα λέω “ναι” σε προτάσεις γάμου αν είναι καλό το παιδί».

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου

Συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς από την Δήμητρα Κατσαφάδου

Στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία μέσα σε όλα αποκάλυψε την συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς που θέλει να κάνει καθώς θα παραχωρήσει το σπίτι της στους ηλικιωμένους.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η ίδια το περασμένο καλοκαίρι στάθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων αφού κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να παρασκευάσει έναν μεγάλο αριθμό ενυδατικών και αναπλαστικών κρεμών για τους πληγέντες που υπέστησαν εγκαύματα από τις φλόγες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχει κάνει έναρξη ιδρύματος και το σπίτι που την βοήθησε ο κόσμος για να το φτιάξει θα το παραχωρήσει για τους ηλικιωμένους.