Σούσουρο με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου - Οι φωτογραφίες με τις αδελφές του, Λάουρα και Βαλέρια

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου - Οι φωτογραφίες με τις αδελφές του, Λάουρα και Βαλέρια

Ο Άγγελος Λάτσιος όπως έχουμε δει είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς στον ίδιο αρέσει αρκετά να δημοσιεύει προσωπικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Έτσι, ως ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έχει μεγάλη αδυναμία στις μικρότερες αδελφές του, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα όπου τις έχουμε δει αρκετές φορές σε δικές του αναρτήσεις στα social media.

Αυτή τη φορά ο Άγγελος Λάτσιος ανήρτησε δύο φωτογραφίες, όπου στη μία τον βλέπουμε να ποζάρει με τη Βαλέρια και στην άλλη με τη Λάουρα.

Τα σχόλια στην ανάρτηση έπεσαν βροχή και ανάμεσα σε αυτά είδαμε και της Βαλέριας Λάτσιου, όπου σχολίασε δύο καρδιές, με τον Άγγελο Λάτσιο να της απαντά: «Σε λατρεύω!».

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο χιλιάδων ευρώ για τα 19α γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Είναι η μεγάλη της αδυναμία. Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, σε ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει 19 ετών.

Η ζωή του απασχολεί αρκετά πλέον αφού και ο ίδιος είναι πιο... απελευθερωμένος και μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά του μέσω των αναρτήσεών του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram. Άρα είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί για εκείνον.

Σπίτι έχει - δείτε φωτογραφίες - κοπέλα έχει (δείτε εδώ ποια είναι)τι του λείπει; Πριν ένα χρόνο που ο Άγγελος τελείωσε το λύκειο η Ελένη Μενεγάκη για να τον ευχαριστήσει - επιβραβεύσει - όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του έκανε δώρο κάτι που είχε σχέση με την τεχνολογία (μάλλον iphone). Φέτος, όμως, στα πλάνα της είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η Ελένη Μενεγάκη έχει μπει στην διαδικασία εύρεσης αυτοκινήτου.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος δώρο γενεθλίων αυτοκίνητο