Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή φωτογραφία της σε παιδική ηλικία όπου συμμετέχει σε μαθητική παρέλαση

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η τρυφερή φωτογραφία της σε παιδική ηλικία όπου συμμετέχει σε μαθητική παρέλαση

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την Εθνική επέτειο θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία όπου συμμετείχει σε μαθητικές παρελάσεις καθώς είναι αρκετά ενεργή.

Η γνωστή παρουσιάστρια όπου την βλέπουμε κάθε μέρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, ανέσυρε από το φωτογραφικό της αρχείο μια φωτογραφία από τότε που ήταν παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αυτή, η Κατερίνα Καινούργιου έχει καστανά μαλλιά, φορά λευκή κορδέλα και λευκό πουκάμισο ενώ είναι και η σημαιοφόρος της παρέλασης.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου - Ανάρτηση στο Instagram

"Σήμερα δεν ντρέπομαι για τα οπίσθια μου, γιατί..." - Επικό σκηνικό με την Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Στα... οπίσθιά της θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της σημερινής (28/10) της εκπομπής, προχωρώντας σε μια επική ατάκα.

Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα γύρισμα που έκανε η Έλενα Πολυκάρμου, η οποία συγκεκριμένα προσπάθησε να ανέβει σε ένα άλογο. Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια -που μας έδειξε πρόσφατα και τον πατέρα της- θέλησε να σχολιάσει το ντύσιμο της δημοσιογράφου, ωστόσο όπως αποκάλυψε, δεν ήταν κάτι που την κολάκευε.

«Είσαι θεά, αλλά γιατί έβαλες αυτή την κακή φόρμα που δεν σε κολάκευε από πίσω. Εγώ απαγορεύω όταν κάτι δεν με κολακεύει από πίσω, γιατί μπροστά πίσω είναι το ίδιο. Δεν σας κάνω πλάκα από την πολύ αδυναμία δεν έχω τίποτα από πίσω. Σήμερα αυτό δεν είναι κακό, είναι ωραίο τραβήξτε σήμερα από πίσω.

Όταν φοράω παντελόνια ή φόρμες το απαγορεύω. Λοιπόν να γυρίσω πίσω, σήμερα δεν ντρέπομαι για τα οπίσθια μου, γιατί αυτό που φοράω τα κολακεύει τα οπίσθια μου», είπε χιουμοριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.