Νίκος Ψαρράς: «Ο ηθοποιός πρέπει να έχει πολλά θέματά του λυμένα για να...»

« Θα ήμουν αχάριστος αν...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Ψαρράς: «Ο ηθοποιός πρέπει να έχει πολλά θέματά του λυμένα για να...»

Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του "απωθημένα" αλλά και για την αδικία που υπάρχει στον χώρο της υποκριτικής.

Από την άλλη αναφέρθηκε και στο σίριαλ στο οποίο και θα πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση στα 23 του χρόνια.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ψαρρά

Αισθάνεσαι χορτασμένος ως ηθοποιός;

Όσο αντέχω, θα ήθελα να δουλεύω. Έχω παίξει σε πολύ ωραίες δουλειές κι έχω συνεργαστεί με πολύ ωραίους ανθρώπους. Αν κάτι με κρατάει στη δουλειά, είναι τέτοιες συνεργασίες όπως η φετινή. Με ανθρώπους που εκτιμάω και χαίρομαι να δουλεύω μαζί τους.

Κάθε ηλικία είναι χρήσιμη σ’ αυτή τη δουλειά. Ιδίως για τους άντρες ηθοποιούς, που υπάρχουν πολλοί ρόλοι για εμάς, αλλά λίγοι οι άντρες ηθοποιοί για να τους υποδυθούν. Μπορεί να τελειώνει ο ζεν πρεμιέρ, ν’ ακολουθεί ο ρολίστας, αλλά μετά έρχεται και ο καρατερίστας.

Συνεπώς, πάντα υπάρχει μία ζήτηση, αλλά ενέχει και το άγχος του αν χτυπήσει το τηλέφωνο σου και σου πουν «έλα».

Ένιωσες ποτέ αδικημένος μέσα από τη δουλειά σου;

Ποτέ. Θα ήμουν αχάριστος αν πίστευα κάτι τέτοιο. Μόλις κατέβηκα από το ΚΘΒΕ, δούλεψα αμέσως με πολύ ωραίους ανθρώπους, όπως ο Μίνως Βολανάκης, η Καραμπέτη, ο Κώστας Κουτσομύτης. Μου δόθηκαν ευκαιρίες απλόχερα.

Απωθημένα έχεις στη ζωή σου;

Απωθημένα δεν έχω στη ζωή μου. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ο ηθοποιός πρέπει να έχει πολλά θέματά του λυμένα για να κάνει αυτή τη δουλειά.

Αν δεν ήσουν ηθοποιός, τι επάγγελμα θα ήθελες να κάνεις;

Mου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με τη διαμόρφωση χώρων, με το interior design, τη διακόσμηση, τις ανακαινίσεις σπιτιών.

Πηγή: Εγώ

«Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω πάρει 8 κιλά και είμαι πιο χοντρός από ποτέ»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά, που τον γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης, όπως η Αγγελική στον ALPHA. Ο ίδιος, μίλησε για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο.

Η αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά για τα κιλά του

Πώς είναι η ζωή σου ως πατέρας; (σ.σ.: έχει ένα γιο 6,5 ετών, τον Πάνο).

Είναι υπέροχο να έχεις γιο. Δύσκολο πολλές φορές, αλλά ταυτόχρονα σαν θαύμα. Είναι ό,τι πιο διεγερτικό και τονωτικό μέσα στη μέρα μου.

Νίκος Ψαρράς συνέντευξη για κιλά

Σε ρωτάω γιατί παλιότερα δήλωνες φανατικός εργένης και δεν ήθελες να κάνεις παιδί.

Πράγματι, δήλωνα φανατικός εργένης. Όμως ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι έτοιμος να κάνεις οικογένεια, πώς θα σου τα φέρει η ζωή ή τι θα αισθάνεσαι μεγαλώνοντας. Κι εγώ μεγαλώνοντας άλλαξα πολλές από τις προτεραιότητες και τις απόψεις μου. Έχω κόψει το τσιγάρο, έχω πάρει οκτώ κιλά (σ.σ.: δεν του φαίνεται) και είμαι πιο χοντρός από ποτέ. Τώρα, δεν με νοιάζει καθόλου η εξωτερική εμφάνιση.