Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Κομματά και τον Γιώργο Σαμαρά

Η ανάρτηση στο Instagram και τα τρυφερά λόγια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Κομματά και τον Γιώργο Σαμαρά

Η Κωνσταντίνα Κομματά πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στην αγαπημένη της οικογένεια καθώς η σημερινή ημέρα για εκείνη είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς σήμερα κλείνει τα 29 χρόνια ζωής.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Φυσικά, η Κωνσταντίνα Κομματά πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο, τον άντρα της ζωής της και την κόρη τους.

Η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Welcome 29… Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια… Μια ευχή μόνο… Υγεία και πλατιά χαμόγελα σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!! Ευγνώμων για όλα!!! Και του χρόνου».

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομματά

Η μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο πριν τον γάμο!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομματά επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του να στηρίζει τον αγαπημένο της και τώρα νιώθει πιο έτοιμη, από ποτέ κάνοντας από κοινού, σχέδια για το γάμο τους. Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Κομματά.Κωνσταντίνα Κομματά

Το ενδεχόμενο για ένα παιδί είναι στα πλάνα του όμορφου ζευγαριού, το οποίο, μάλιστα, σύμφωνα με φίλους και γνωστούς, δείχνει πολύ ταιριαστό και αγαπημένο, έτοιμο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, κάνοντας το επόμενο βήμα, με το γάμο του το επόμενο καλοκαίρι!