Καίτη Γαρμπή: Τη ρώτησαν για την Κοκκίνου και ενοχλήθηκε - «Είναι δυνατόν να λέμε τώρα...»

Το σχόλιο για την ενδεχόμενη συνεργασία τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή: Τη ρώτησαν για την Κοκκίνου και ενοχλήθηκε - «Είναι δυνατόν να λέμε τώρα...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) η Καίτη Γαρμπή, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και στο αν έχει σκοπό κάποια στιγμή να συνεργαστεί με την Έλλη Κοκκίνου.

Με αφορμή την "επανασύνδεση" της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, μία δημοσιογράφος θέλησε να μάθει αν έχει καταλαγιάσει η άτυπη κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Έλλη Κοκκίνου, με την πρώτη να απαντάει με πολύ σκληρό τρόπο.

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή για την ενδεχόμενη συνεργασία της με την Έλλη Κοκκίνου

«Μετά την κοινή εμφάνιση Βίσση – Βανδή πολλοί έγραψαν ότι το επόμενο challenge θα είναι να εμφανιστείτε εσείς με την κ. Κοκκίνου. Το δέχεστε;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Αυτά που λέμε δεν είναι ωραία πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη. Η Δέσποινα και η Άννα είναι δύο τεράστιες τραγουδίστριες, δυο τεράστιες καλλιτέχνιδες. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης. Αλλά, είναι δυνατόν να λέμε τώρα τέτοια πράγματα; Δηλαδή, να λέμε τέτοια πράγματα για το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα; Γιατί μου λέτε να λέω τέτοια τώρα; Γιατί;», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Γιατί ακούστηκε πως η Καίτη Γαρμπή και η Έλλη Κοκκίνου έχουν κόντρα

Μια «κόντρα» γνωστότατη που καμιά πλευρά δεν θέλει να θυμάται, καθώς ξεκίνησε πριν από χρόνια σε τηλεοπτικό πλατό και φαίνεται να αργοκαίει μέχρι σήμερα.

Μέσα της δεκαετίας του 90 το «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά βάζει φωτιά στα μηχανάκια της AGB, όταν ο Διονύσης Σχοινάς κάνει live πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή, αφήνοντας έκπληκτο το πανελλήνιο, αλλά πολύ περισσότερο μια τηλεθεάτρια που ακούει στο όνομα Έλλη Κοκκίνου και μαθαίνει ότι ο πρώην της, με τον οποίο είχε χωρίς μόλις πριν 7 μήνες, παντρεύεται άλλη!

Το μετά είναι επίσης πολύ γνωστό. Τις ελάχιστες φορές που ανταμώθηκαν οι τρεις τους δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Το αν τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα θυμούνται η Γαρμπή και ο Σχοινάς (υποστηρίζουν ότι ο Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη απο την τηλεόραση ενώ είχε χωρίσει επτά μήνες νωρίτερα με την Ελλη) ή όπως τα θυμούνται κάποιοι άλλοι (υποστηρίζουν ότι ο Σχοινάς τα είχε με την Ελλη όταν έκανε την πρόταση γάμου στην Καίτη, η Ελλη το είδε στην τηλεόραση και έπαθε μεγάλο ψυχολογικό σοκ που την οδήγησε στην κατάθλιψη) είναι ένα θέμα που αφορά τους ίδιους που ξέρουν και την αλήθεια.