Κολλητές η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή

Πλέον μοιράζονται και τα ρούχα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κολλητές η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή

Ήταν να μη γίνει η αρχή. Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση, μετά την κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή του J2US έχουν γίνει κολλητές φίλες, σε σημείο που πλέον μοιράζονται μεταξύ τους τα ρούχα τους.

Οι δύο κυρίες φαίνεται πως ετοιμάζουν ένα κοινό επαγγελματικό βήμα και έτσι περνούν αρκετές ώρες της ημέρας μαζί, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά πως δεν υπήρξε ουσιαστικά καμία κόντρα ανάμεσά τους.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την Άννα Βίσση

«Συγνώμη Άννα που σου πήρα το παντελόνι, πες στο παιδί σου να σου στείλει άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή Άννα Βίσση

«Συζητάμε διάφορα με την Άννα Βίσση, το χρωστάμε η μια στην άλλη»

Μετά την ανακοίνωση πως το My Greece θα προβάλλεται πια από την συχνότητα του Mega, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και μίλησε για το J2US και την συνάντηση της με την Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι πρώτοι της καλεσμένη στην ταξιδιωτική της εκπομπή - εδώ έγινε η ανακοίνωση - θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η πολύ καλή της φίλη Παρθένα Χοροζίδου.

“Ανυπομονώ για τα ταξίδια, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με το πιο ασφαλή τρόπο. Απολαμβάνουμε την επαφή με τους ντόπιους” δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Όσο για το J2US που θα προσπαθήσει να συνδυάσει με την ταξιδιωτική της εκπομπή αλλά και την Άννα Βίσση σχολιάζει: “Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή, το απολαύσαμε και οι δύο το ίδιο, όπως εσείς. Ήταν καταπληκτικό γιατί είχαμε τρομερή χημεία, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε αρκετές πρόβες. Από το πρώτο λεπτό αισθανθήκαμε πολύ όμορφα μαζί. Ήταν πραγματικά σαν να γνωριζόμαστε χρόνια”