Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με τη δημοσιογράφο του ALPHA - «Δεν είναι ευγενικό αυτό...»

Για την ερώτηση που έκανε στην Καίτη Γαρμπή για την Έλλη Κοκκίνου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με τη δημοσιογράφο του ALPHA - «Δεν είναι ευγενικό αυτό...»

Η ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο του ALPHA στην Καίτη Γαρμπή για την ενδεχόμενη συνεργασία της με την Έλλη Κοκκίνου, ενόχλησε ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα δε δίστασε να το πει στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια δικαιολόγησε απόλυτα τη στάση της Καίτης Γαρμπή στην κάμερα ενώ ξεκαθάρισε πως η ερώτηση ήταν άκομψη καθώς η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη με τον Διονύση Σχοινά εδώ και χρόνια και έχουν μαζί ένα 20χρονο παιδί.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη δημοσιογράφο του ALPHA

«Παιδιά να πω και κάτι. Ευγενικό δεν είναι αυτό η αλήθεια είναι. Όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη χρόνια και έχει ένα παίδι 20 χρονών -και το λέω με πολλή αγάπη και στην δημοσιογράφο μας- εγώ αν ήμουν Καίτη δεν θα ένιωθα ωραία. Και για την Έλλη δεν είναι ωραίο γιατί έχει κάνει ένα παιδί, έχει προχωρήσει πολύ στη ζωή της.

Η Καίτη αυτή τη στιγμή είναι παντρεμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ δεν θα το ρώταγα ποτέ από ευγένεια και τακτ. Όταν μια γυναίκα είναι παντρεμένη μπορεί εκείνη τη στιγμή να ένιωσε άβολα. Δικαιολογώ λίγο την Καίτη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Γιατί ακούστηκε πως η Καίτη Γαρμπή και η Έλλη Κοκκίνου έχουν κόντρα

Μια «κόντρα» γνωστότατη που καμιά πλευρά δεν θέλει να θυμάται, καθώς ξεκίνησε πριν από χρόνια σε τηλεοπτικό πλατό και φαίνεται να αργοκαίει μέχρι σήμερα.

Μέσα της δεκαετίας του 90 το «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά βάζει φωτιά στα μηχανάκια της AGB, όταν ο Διονύσης Σχοινάς κάνει live πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή, αφήνοντας έκπληκτο το πανελλήνιο, αλλά πολύ περισσότερο μια τηλεθεάτρια που ακούει στο όνομα Έλλη Κοκκίνου και μαθαίνει ότι ο πρώην της, με τον οποίο είχε χωρίς μόλις πριν 7 μήνες, παντρεύεται άλλη!

Το μετά είναι επίσης πολύ γνωστό. Τις ελάχιστες φορές που ανταμώθηκαν οι τρεις τους δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Το αν τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα θυμούνται η Γαρμπή και ο Σχοινάς (υποστηρίζουν ότι ο Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη απο την τηλεόραση ενώ είχε χωρίσει επτά μήνες νωρίτερα με την Ελλη) ή όπως τα θυμούνται κάποιοι άλλοι (υποστηρίζουν ότι ο Σχοινάς τα είχε με την Ελλη όταν έκανε την πρόταση γάμου στην Καίτη, η Ελλη το είδε στην τηλεόραση και έπαθε μεγάλο ψυχολογικό σοκ που την οδήγησε στην κατάθλιψη) είναι ένα θέμα που αφορά τους ίδιους που ξέρουν και την αλήθεια.