Έπος με την Καινούργιου στον ALPHA - «Έχει φέρει κανένα μποτοξάκι; Να φουσκώσουμε τα χειλάκια;»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έπος με την Καινούργιου στον ALPHA - «Έχει φέρει κανένα μποτοξάκι; Να φουσκώσουμε τα χειλάκια;»

Επικές στιγμές έζησαν τον αέρα του ALPHA στην εκπομπή Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε ο καλεσμένος που είχε η Κατερίνα Καινούργιου, ο οποίος ήταν πλαστικός χειρούργος. Η παρουσιάστρια, δεν δίστασε να αναφερθεί στις... επεμβασούλες που θα ήθελε να κάνει.

Συγκεκριμένα, στο πλατό βρέθηκε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος όπου μίλησε για το διαζύγιο του, αλλά και τη νέα του σύντροφο.

Όσα είπε η Καινούργιου για τις επεμβάσεις

«Σε λίγο θα υποδεχτούμε έναν ακόμα πολύ ωραίο κύριο! Έχει φέρει κανένα μποτοξάκι έτσι να κάνουμε στον αέρα; Λίγο να φουσκώσουμε τα χειλάκια μας; Να μας τα κάνει live ο Αριστομένης Γιαννόπουλος! Είναι πολύ καλός γιατρός. Δεν θα πω ότι είναι ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αλλά λέμε τώρα! Λοιπόν, κορίτσια, μπείτε στη σειρά για να μας σουλουπώσει όλες, θα μας τα κανει τσάμπα σήμερα, τσάμπα!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

"Σήμερα δεν ντρέπομαι για τα οπίσθια μου, γιατί..." - Επικό σκηνικό με την Καινούργιου

Στα... οπίσθιά της θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της σημερινής (28/10) της εκπομπής, προχωρώντας σε μια επική ατάκα.

Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα γύρισμα που έκανε η Έλενα Πολυκάρμου, η οποία συγκεκριμένα προσπάθησε να ανέβει σε ένα άλογο. Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια -που μας έδειξε πρόσφατα και τον πατέρα της- θέλησε να σχολιάσει το ντύσιμο της δημοσιογράφου, ωστόσο όπως αποκάλυψε, δεν ήταν κάτι που την κολάκευε.

«Είσαι θεά, αλλά γιατί έβαλες αυτή την κακή φόρμα που δεν σε κολάκευε από πίσω. Εγώ απαγορεύω όταν κάτι δεν με κολακεύει από πίσω, γιατί μπροστά πίσω είναι το ίδιο. Δεν σας κάνω πλάκα από την πολύ αδυναμία δεν έχω τίποτα από πίσω. Σήμερα αυτό δεν είναι κακό, είναι ωραίο τραβήξτε σήμερα από πίσω.

Όταν φοράω παντελόνια ή φόρμες το απαγορεύω. Λοιπόν να γυρίσω πίσω, σήμερα δεν ντρέπομαι για τα οπίσθια μου, γιατί αυτό που φοράω τα κολακεύει τα οπίσθια μου», είπε χιουμοριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.