«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πέτρος Πυλαρινός - Παντρεύεται με την Βάλια Χατζηθεοδώρου;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πέτρος Πυλαρινός - Παντρεύεται με την Βάλια Χατζηθεοδώρου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και στο αν τελικά έχουν σκοπό να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Σύμη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πέτρος Πυλαρινός στις δηλώσεις του, δε θέλησε να μιλήσει για το εάν τελικά θα δούμε την Βάλια Χατζηθεοδώρου στο The Voice στη θέση της Λάουρας Νάργες όπως έχει ακουστεί.

Η απάντηση του Πέτρου Πυλαρινού για το ενδεχόμενο γάμου με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Έχει φωνή, έχει voice θα απαντήσει μόνη της. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα μας ο γάμος όχι. Καλά τα σιχαίνομαι αυτά έχεις πετύχει τον άνθρωπο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πυλαρινός.

Ζηλεύει η Βάλια Χατζηθεοδώρου στη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μαζί με τον αγαπημένο της Πέτρο Πυλαρινό αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο είναι μαζί.

Μάλιστα η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους followers της.

Ανάμεσα σε αρκετές, μια ήταν εκείνη που μας κέντρισε αρκετά το ενδιαφέρον μιας και η ερώτηση είχε να κάνει για το αν ζηλεύει τον σύντροφό της στη σχέση τους. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Φαίνεται ότι είπα ψέματα; Κοίταξε να δεις, μόνο αν μου δώσει δικαίωμα ο άλλος άνθρωπος είμαι ζηλιάρα, αν δεν μου δώσει όχι».