«Πονάει η ψυχή μου για τον Φιλιππίδη» - Άναυδοι στον αέρα του Super Κατερίνα

«Πλήγμα για τον πολιτισμό αυτό που συνέβη με τον Λιγνάδη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πονάει η ψυχή μου για τον Φιλιππίδη» - Άναυδοι στον αέρα του Super Κατερίνα

Μία απρόσμενη δήλωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη έγινε το πρωί της Παρασκευής (29/10) στην εκπομπή Super Κατερίνα, η οποία κατάφερε να αφήσει άναυδη τόσο την Κατερίνα Καινούργιου όσο και τους συνεργάτες της.

Καλεσμένη στην εκπομπή βρέθηκε η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία μίλησε για την ιστορία της ζωής της και την παρενόχληση που είχε δεχθεί από σκηνοθέτη, ενώ επί τη ευκαιρία αναφέρθηκε και στις υποθέσεις των δύο ηθοποιών που βρίσκονται προφυλακιστέοι στις φυλακές Τρίπολης.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη στο Super Κατερίνα για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη

«Τον Δημήτρη τον ήξερα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι πλήγμα στον πολιτισμό. Δεν έχω δει τη δικογραφία και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σαν προσωπικότητα δεν είχε δείξει κάτι. Κάναμε και παρέα. Και ο Πέτρος δεν μου είχε δώσει τέτοια δείγματα Αυτά τα άτομα τα ήξερα και δεν είχα τέτοια δείγματα ποτέ. Εγώ όταν βλέπω τον Πέτρο πονάει η ψυχή μου. Ξέρω πόσο καλός ηθοποιός είναι. Όποιος χρησιμοποιεί την εξουσία για να επιτύχει κάτι είναι γεννημένος δούλος», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις»

Μετά την αποκάλυψη που έγινε για την σύζυγό του, ο Πέτρος Φιλιππίδης συζητήθηκε στον αέρα του Πρωινού, με αφορμή την καλεσμένη τους Νικολέττα Βλαβιανού. Η ηθοποιός, ρωτήθηκε για τα όσα έχουν σημειωθεί στο χώρο του θεάτρου και έχουν σοκάρει τους πάντες.

«Μετά από 18 χρόνια ξαναβρεθήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη τηλεοπτικά. Δούλευα αλλού εγώ, αλλού εκείνος, δεν έτυχε να συμπέσουμε. Δεν τα γνώριζα αυτά για τα οποία κατηγορείται. Όσον αφορά στις άσχημες συμπεριφορές, είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για μένα, αλλά δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν ήταν από τους εύκολους συνεργάτες.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία τους και το χειρότερο είναι ότι την εκμεταλλεύονται για εργασιακό μπούλινγκ. Ότι γίνεται κατάχρηση εξουσίας όμως ευθύνονται οι παραπάνω από αυτούς», ανέφερε η ηθοποιός.

Όπως επίσης αποκάλυψε, για πολλά χρόνια έμεινε εκτός χώρου, λόγω του ότι μίλησε για άσχημες συμπεριφορές και στη συνέχεια την «εξαφάνισαν».