Γιώργος Γαλίτης: «Δεν έχω μιλήσει για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά...»

Η αποκάλυψη στην κάμερα του OPENtv

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Γαλίτης: «Δεν έχω μιλήσει για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά...»

Πριν την αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα στον αέρα του Live It, στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Γαλίτης. Ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

«Η τηλεόραση πρέπει να αφήσει τα ριάλιτι και όλη αυτή τη σαχλαμάρα των τελευταίων χρόνων. Δεν έχω μιλήσει για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά είμαι υπέρ των θυμάτων και υπέρ του κινήματος metoo και ελπίζω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τα σοβαρά περιστατικά που ακούστηκαν για τους ανθρώπους που είναι στη φυλακή δεν τα γνώριζα. Ακόμα ακούγονται περιστατικά και ακόμα συμβαίνουν».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γαλίτης για τον Φιλιππίδη

«Πιστεύω ότι είναι υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η Γωγώ Ατζολετάκη παραχώρησε συνέντευξης την κάμερα της εκπομπής «Love It» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ αποκάλυψε πως από το 1996 και μετά δεν της έγινε καμία πρόταση για τηλεόραση.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη να βγω ως πρωταγωνίστρια, με ήθελαν και με ζητούσαν. Για να είμαι ειλικρινής, για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα, μόνο κάποιες “ελαφρές” φήμες που κυκλοφορούσαν.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πάντα σαν παιδί, γελούσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Γωγώ Ατζολετάκη. Η Γωγώ Ατζολετάκη είπε στη συνέχεια:

«Μέσα μου, ίσως και από διαίσθηση, πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά την αλήθεια την ξέρει εκείνος και τα θύματα που έκαναν τις καταγγελίες. Θεωρώ ότι δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους τα κορίτσια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».