Άσχημα νέα και για τη Μαρία Κορινθίου μετά την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη

Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα και για τη Μαρία Κορινθίου μετά την περιπέτεια του Γιάννη Αϊβάζη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε και εκείνη μετά τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, θετική στον κορωνοϊό.

Ο Γιάννης Αϊβάζης νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες με ήπια πνευμονία και όπως φάνηκε ο ιός "χτύπησε" και την αγαπημένη του. Όπως εξήγησε βέβαια η ηθοποιός, η κόρη τους, Ισμήνη είναι μία χαρά.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid…..

Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη,μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

Περαστικά και στους δύο λοιπόν!

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 26/10. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε εμβολιαστεί πλήρως.

Η δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, ανέφερε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, πως ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και τον άκουσε να μιλάει με τρεμάμενη φωνή. Ωστόσο, πηγαίνει λίγο καλύτερα.

«Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, η φωνή του ήταν τρεμάμενη. Δήλωσε πως είναι λιγάκι καλύτερα, βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο, η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να τον δει από κοντά λόγω του κορνοϊού και αναμένει να βγει ξανά, να πατήσει στα πόδια του ο άνθρωπος γιατί ήταν μια περιπέτεια η οποία τον ταλαιπώρησε πάρα μα πάρα πολύ. Επειδή τον άκουσα στο τηλέφωνο ήταν πάρα πολύ καταβεβλημένος», είπε η Μαρία Αντωνά για τον Γιάννη Αϊβάζη.