Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Ζαχαράτο - «Μου λείπει το άρωμα σου, τα γέλια μας»

"Τσακίζουν" κόκκαλα τα λόγια του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Ζαχαράτο - «Μου λείπει το άρωμα σου, τα γέλια μας»

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση προχώρησε ο Τάκης Ζαχαράτος στα social media, καθώς σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Ο ίδιος λοιπόν θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, δημοσιεύοντας το προσωπικό του προφίλ στο Instagram μία φωτογραφία, με τα λόγια του να συγκινούν, ενώ αντίστοιχη συγκίνηση προκάλεσε και πριν λίγο καιρό με μια κίνησή του.

Η συγκινητική ανάρτηση του Τάκη Ζαχαράτου για την μητέρα του

«29-10-2005 -29-10-2021 πέρασαν 16 χρόνια από εκείνη την ημέρα που άλλαξε την ζωη μου για πάντα !!!Εχασα το πολυτιμότερο δώρο!!!!Νόμιζα με τον καιρό ότι θα μαλακώνει η πληγή όμως μου λείπεις καθε ημέρα και πιο πολυ!!!!

Μου λείπει το άρωμα σου ,τα γέλια μας, οι τσακωμοί μας ,τα γεμιστά σου τα καλύτερα του κόσμου ,το διπλό ελληνικο καφεδάκι μας στην βεράντα δίπλα στις καμέλιες σου ,η κατανόηση στην κακιά των άλλων γύρω μας,τα τραγούδια μας,μα πιο πολυ από όλα η αγκαλιά σου και το σταύρωμα με το χερι σου όταν έφευγα στην πορτα του σπιτιού μας!!!

Μου λείπεις κάθε φορά όταν γυρίζω μόνος σπιτι μετά από τις πρεμιέρες που με έχει χειροκροτήσει τόσος κόσμος και δεν είσαι εκεί να σου τα πω να με αγκαλιάσεις και να χαρείς νιωθω σαν να παίρνω άριστα και δεν έχω εσένα να το μοιραστώ !!!!Με παίρνω εγώ αγκαλιά τώρα όπως το έκανες εσυ με έμαθες να είμαι και γονιός μου σαν να ήξερες !!!!Σ ευχαριστώ για όλα μανούλα μου !!!!Ο μικρός σου !!!!».

«Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα αποκτούσα παιδί»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος. Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης - που σαρώνει με τις εμφανίσεις του - αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί.

«Είμαι ρωτευμένος είμαι με την Τέχνη μου, δεν είμαι ερωτευμένος σε κάποια σχέση. Κάνω, όμως, δημόσιο άνοιγμα αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει τα πλοκάμια του», είπε αρχικά.

«Η σκέψη να γίνω πατέρας υπήρξε στο μυαλό μου πριν από κάποια χρόνια. αλλά θεωρώ ότι για να έχεις ένα παιδί πρέπει να έχεις εξαιρετικό σύντροφο. Έτσι το νιώθω εγώ. Ίσως και να είμαι λίγο ευθυνόφοβος αλλά με τον τρόπο ζωής μου δεν θα μπορούσα να είμαι 100% δίπλα στο παιδί μου όπως θα ήθελα. Οπότε δεν μου φταίει σε κάτι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια «Αν βρισκόταν ο ιδανικός σύντροφος θα το σκεφτόμουν, γιατί και ο ιδανικός πρέπει να τεσταριστεί».

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τη ζωή είναι η μητέρα μου. Από την άλλη δεν μου λείπει γιατί είναι πάντα παρούσα και θα ήθελα απλά να είναι εδώ και να χαίρετα. Μερικές φορές νιώθω σαν να παίρνεις άριστα και να μην έχω που να το δείξω. Δεν θα συγκινηθώ αλλά ξέρω ότι, από εκεί που είναι, χαίρεται».