Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα

Στο νοσοκομείο ο γιος τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα

Δύσκολες ώρες πέρασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα. Ο γιος τους, Αλέξανδρος (που βαφτίστηκε πριν λίγο καιρό στη Τήνο) νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για δύο ημέρες.

Η σύζυγος του ηθοποιού και χορεύτρια προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποιώντας πως ο μικρός της της είχε μια περιπέτεια με την υγεία του.

Η ανάρτηση της Γεωργίας Αβασκαντήρα για την υγεία του γιου της

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα… έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη, της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες… ήταν ένα δύσκολο διήμερο, για τον μικρό μας και μια δοκιμασία, για μας, πρωτόγνωρη!

Παρόλα αυτά, ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου, να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή… κορίτσια και αγόρια του Ιασώ Παίδων ευχαριστούμε πολύ (δεν είναι διαφήμιση, είναι η ανάγκη να ευχαριστήσεις, ανθρώπους, που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και έχουν να διαχειριστούν, τα κλαμένα μάτια των παιδιών και την αγωνία των γονιών)! Επιστρέφουμε σπίτι μας για παιχνίδια και σκαρφάλωμα.

Γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδιά και δύναμη στις μαμάδες και στους μπαμπάδες».

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα

Η τρυφερή φωτογραφία της Γεωργίας Αβασκαντήρα με τον γιο της

Πριν από λίγο καιρό η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο αγαπημένος της Γιώργος Χρανιώτης βάφτισαν τον αγαπημένο τους γιο στη Τήνο και όπως ήταν αναμενόμενο η στιγμή ήταν άκρως τρυφερή αφού στο πλευρό τους είχαν φίλους και συγγενείς.

Μάλιστα, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της είναι αρκετά ενεργοί στα social media. Οι ίδιοι συχνά δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές τους από την καθημερινότητά τους.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έχει το δικό της πιστό κοινό, καθώς οι αναρτήσεις της είναι ειλικρινείς και πολλές από αυτές κάνουν και άλλες μαμάδες να ταυτιστούν ή τις εμπνέουν. Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της γιο.

Γιος Αβασκαντήρα - Χρανιώτη