Στο νοσοκομείο η κόρη του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη

Η φωτογραφία με τους ορούς στο χέρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο η κόρη του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η δύο ετών κόρη του Σάββα Πούμπουρα και της Αρετής Θεοχαρίδη, το ίδιο και ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα.

Η όμορφη σύζυγος του συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη γνωστοποιήσε το συγκεκριμένο γεγονός, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία με το χέρι της μικρής Κύνθιας, το οποίο έχει ορό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρούλα περνάει μια ίωση για αυτό και νοσηλεύεται.

Οι αναρτήσεις της συζύγου του Σάββα Πούμπουρα για την νοσηλεία της κόρης τους

«Κανένας άντρας δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας! Η φύση του είναι να είναι παιδί για πάντα»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Downtown παραχώρησε πρόσφατα ο Σάββας Πούμπουρας και αναφέρθηκε στον γάμο του αλλά και στην κόρη του, που του έχει πάρει το μυαλό.

Πρόσφατα έκανες θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης σου, Κύνθιας. Γιατί έτσι ξαφνικά;

Κάναμε πολιτικό γάμο πριν από τέσσερα χρόνια στην Κύπρο και είπαμε πως αν κάνουμε παιδί θα γίνει γαμοβάφτιση. Το κανονίσαμε μέσα σε τριάντα μέρες. Αλλάξαμε τρεις-τέσσερις τοποθεσίες, δεν το πολυσκεφτήκαμε. Χύμα και απλά. Τελικά έγινε στις Σπέτσες. Στους περισσότερους γάμους που παρευρισκόμουν ως καλεσμένος με στεναχωρούσε που δεν έβλεπα γαμπρό και νύφη χαρούμενους. Πολλά τα «πρέπει». Τα πράγματα είναι απλά: Λίγο και καλό φαγητό, 45 άτομα, ο χώρος δυο βήματα από την εκκλησία και ήμασταν όλοι ήρεμοι και χαλαροί.

Εσύ ήσουν πάντα free style τύπος. Πόσο εύκολα μπήκες σε μια νόρμα ως πατέρας;

Συνεχίζοντας να είμαι free style, αλλά αντί για ζευγάρι πλέον τριάδα. Έχουμε κι εμείς ζωή και οφείλουμε να μας φροντίσουμε. Αν είναι οι γονείς καλά, θα είναι και το παιδί. Δεν χρειάζεται να είσαι όλη την ώρα πάνω από το παιδί σου. Ναι, να είμαι δίπλα στις ανάγκες του, αλλά με σεβασμό και στις δικές μας. Επίσης, είναι σημαντικό οι μπαμπάδες να ξεκουράζουν τις μαμάδες συχνά. Εγώ παίρνω τη μικρή και πάμε αεροπορικώς ένα 24ωρο ταξίδι και ηρεμεί και η μαμά. Πόσες ανάγκες έχει ένα παιδάκι; Δυο πάνες, το γάλα του, το φαγητό του, τέλος. Δεν χρειάζονται υπερανάλυση τα πράγματα.

Σε έχει αλλάξει το παιδί; Έχει αλλάξει και τη σχέση σας με την Αρετή;

Εμένα με έκανε ακόμα πιο υπομονετικό και με την Αρετή ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Όπως σε όλα τα ζευγάρια υπάρχουν τριβές, αλλά όταν καθίσουμε και συζητήσουμε λύνεται και το πρόβλημα.

Έτσι όπως σε ακούω να υποθέσω ότι ήσουν έτοιμος να γίνεις πατέρας;

Κανένας άντρας δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Η φύση του άντρα είναι να είναι παιδί για πάντα. Έτσι είμαστε προγραμματισμένοι και όταν έρχεται ένα παιδί το αντιμετωπίζουμε με αυτή τη διάθεση - και αυτό είναι το ωραίο! Γι' αυτό και μας αποκαλείτε «χαζομπαμπάδες».

Δηλαδή η Αρετή σε παρότρυνε να κάνετε παιδί;

Η Αρετή με έχει αφήσει ελεύθερο - και το γάμο και τη συγκατοίκηση, όλα τα ζήτησα. Και αυτό είναι το πιο έξυπνο πράγμα που έκανε. Κι όταν ήρθε το παιδί είπα «πάμε να το ζήσουμε» και ό,τι έρθει θα το αντιμετωπίσουμε μαζί.

Είστε όμως δέκα χρόνια μαζί. Πώς συντηρείται ένας γάμος;

Ο καθένας θέλει να είναι και λίγο μόνος του. Να έχει το δικό του χώρο και χρόνο. Έτσι δεν χαλάνε οι ισορροπίες. Είναι βασικό να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου. Εκεί λοιπόν έρχεται ο άνθρωπος με τον οποίο θα συμπορευτείς. Να μην εξαρτάσαι εσύ από αυτόν ούτε εκείνος από εσένα. Και κυρίως να υπάρχει αμοιβαία αποδοχή και κατανόηση.

Σάββας Πούμπουρας συνέντευξη για την γυναίκα και το παιδί του