Πολύ δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες για τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχασε ένα πολύ αγαπημένο, συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη που έχει στον τόπο του καθώς και στους ανθρώπους του.

Η κίνηση του Χρήστου Μάστορα στο Instagram

Ο ίδιος δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο άλλαξε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram σε ένα μαύρο φόντο.

Χρήστος Μάστορας πένθος

Οι δηλώσεις του Χρήστου Μάστορα μετά τις φήμες για τον χωρισμό του

Τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στην δημοσιότητα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με την σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Χριστίνας Παπαδέλη καθώς οι φήμες χωρισμού ολοένα και φουντώνουν καθώς έχει γίνει και unfollow και από τις δυο πλευρές στο instagram.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά του. Ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν γνωρίζω πότε θα ξεκινήσουμε. Κάπου θα είμαστε τον χειμώνα αλλά πάντα ξεκινάμε λίγο αργότερα και τελειώνουμε αργότερα από τους άλλους. Η σχέση μου με την Τάμτα είναι αδερφική».

Σχετικά με την τηλεόραση αλλά και μια ενδεχόμενη συμμετοχή στη Eurovision, είπε: «Δεν έτυχε να με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Πρόταση έτυχε αλλά δεν πέτυχε. Η Eurovision είναι καλή ιδέα αλλά δεν τη βλέπω να υλοποιείται». Τέλος, ο Χρήστος Μάστορας αρκέστηκε να δηλώσει για τα προσωπικά του: «Είμαι πολύ καλά».