Χρήστος Μάστορας: «Γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά...» - Η ανάρτηση που καταχειροκροτήθηκε στο Instagram

Ύμνησε τον Πύρρο Δήμα ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Μάστορας: «Γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά...» - Η ανάρτηση που καταχειροκροτήθηκε στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μία δήλωση που έκανε ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος εξήγησε πως γεννήθηκε στην Αλβανία αλλά είναι Έλληνας. Η συγκεκριμένη ανάρτηση του τραγουδιστή καταχειροκροτήθηκε στο Instagram.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει μιλήσει πολλές φορές για την καταγωγή του και αυτή τη φορά θέλησε να εκφράσει δημόσια την άποψή του για την δήλωση που έκανε ο Πύρρος Δήμας απαντώντας στην δήλωση της Έλενας Ακρίτα.

«Τιμητική μνεία στον Πύρρο Δήμα. Το 2014, όταν ο βουλευτής Νίκος Μίχος σηκώνεται να πλακώσει τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο Δήμας, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, ορμάει και του κόβει τον δρόμο, λέγοντάς του να μην τολμήσει να προχωρήσει ούτε βήμα.

Ο Μίχος λουφάζει κι ο Κασιδιάρης τον τραβάει κακήν κακώς πίσω στα έδρανα. Ο αλβανικής καταγωγής πρωταθλητής μας - ναι, έχει σημασία - με τη στάση του δίνει ένα μάθημα δημοκρατίας σε όλο το ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμητική μνεία στον Πέτρο Τατσόπουλο», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που καταχειροκροτήθηκε στο Instagram

Ο Χρήστος Μάστορας αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την απάντηση του Πύρρου Δήμα στην παραπάνω δήλωση εξηγώντας: «Δεν είμαι αλβανικής καταγωγής. Είμαι Έλληνας που γεννήθηκε στην Αλβανία».

Μάλιστα ο τραγουδιστής έγραψε από τη μεριά του «Ένας από του ήρωές μου ο Πύρρος Δήμας», ενώ δείτε εδώ και μία ανακοίνωση που έκανε ο Χρήστος Μάστορας.

Χρήστος Μάστορας Πύρρος Δήμας

«Ράγισε» καρδιές με την ανάρησή του ο Χρήστος Μάστορας

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο το διαδίκτυο καθώς αναφέρθηκε στο θέμα που έχει καθηλώσει την ελληνική κοινωνία.

Μετά από 5,5 χρόνια διαδικασίας, έφτασε η κορυφαία στιγμή της δίκης της Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση της απόφασης.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο Εφετείο για την ανακοίνωση της απόφασης ήταν η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που δεν έχει λείψει από καμία δικάσιμο τα τελευταία πέντε χρόνια. Από το δικαστήριο απουσιάζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί καλλιτέχνες έδειξαν την στήριξή τους μέσα από τα social media και ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένας από αυτούς. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του Παύλου Φύσσα και έβαλε την ημερομηνία 7/10/2020 για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη επιθυμία του για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο

Λίγες ώρες αργότερες και αφού βγήκε η ιστορική απόφαση της δίκης που καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μία φωτογραφία της Μάγδας Φύσσα και έγραψε: «Μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία, μεγάλη μέρα για τη Δικαιοσύνη... Μεγάλη μέρα γι’ αυτή τη Μάνα!».