Απασφάλισε η Μαρία Ηλιάκη - «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά»

«Το μόνο που θα πω είναι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Μαρία Ηλιάκη - «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά»

Δηλώσεις στο Secret των Παρπολιτικών έκανε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και για την διατάραξη που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στις σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν ανταλλάξει κάποια καρφιά στις εκπομπές τους, ωστόσο κανένας από τους δυο δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά

«Το σκέφτηκα , το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι. Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου.

Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού… Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής. Μου άρεσε πολύ η αισθητική του, οι παραγωγές του.

Μαρία Ηλιάκη Νίκος Μουτσινάς

Τώρα υπάρχει μία ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη το να στηρίζουμε η μια εκπομπή την άλλη και χαίρομαι που μετέχω σε αυτό… Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκιας. Είμαι φαν. Βλέπω τις αναλύσεις, τα κοινά, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο.

Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ήταν το πρωί της Τετάρτης (13/10) η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Νίκο Μουτσινά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν θα πάει στην εκπομπή του αν την καλέσει ενώ σε ανάλογη σπόντα είχε προχωρήσει πριν μερικές μέρες και ο παρουσιαστής.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα.

Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει.

Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω».