«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Φώφη Γεννηματά - «Άντεξε σαν λιοντάρι...»

«Νομίζω ότι όλοι λυγίσαμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Φώφη Γεννηματά - «Άντεξε σαν λιοντάρι...»

Μέσα από τη σημερινή (30/10) εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, με την ίδια να μη διστάζει να «λυγίζει» on camera μιλώντας για τη σχέση της με τα παιδιά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στους επικήδειους που εκφώνησαν τα παιδιά της Φώφης Γεννηματά κατά τη διάρκεια της κηδεία, καθώς και στην τραγική φιγούρα, τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για την Φώφη Γεννηματά

«Θα δούμε ένα βίντεο που αφορά τη Φώφη Γεννηματά, τη γενναία αυτή γυναίκα που μας συγκίνησε όλους πάρα πολύ ο επικήδειος λόγος των παιδιών της. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος να μην λύγισε, είτε είσαι μητέρα, είτε ακόμα και να μην είσαι μητέρα, μπορεί να είσαι κόρη ή γιος οπότε σε αυτή τη θέση όλοι μπήκαμε σίγουρα και νιώσαμε μεγάλο σφίξιμο στο στομάχι μας. Συγκινητική πάρα πολύ ήταν και για μένα η μπουνιά του συζύγου της εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι όλοι λυγίσαμε.

Μέσα στα χρόνια παρακολουθώντας όλες τις συνεντεύξεις της, βλέπεις ότι συνέχεια οριοθετούσε τα παιδιά χωρίς να πολυσυζητάει την ασθένειά της. Μόνο όταν είχε ερωτηθεί συγκεκριμένα. Πάντα τοποθετούσε τα παιδιά της, θυμάμαι που έλεγε “όταν μου συνέβη αυτό το παιδί μου να πάει στο δημοτικό, μετά έλεγα να τελειώσει το δημοτικό”. Και τώρα 17 χρονών πλέον τα παιδιά της τα μικρά, λίγο πριν την ενηλικίωση. Άντεξε σαν λιοντάρι μέχρι τώρα. Αυτό τα λέει όλα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ανδρέας Τσούνης: «Ράγισε καρδιές» η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Ο Ανδρέας Τσούνης, ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, ήταν μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Πριν από λίγες ώρες, αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τσούνης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ συγκινητική φωτογραφία - collage, στην οποία βρίσκεται από τη μία μεριά η Φώφη Γεννηματά και από την άλλη ο αείμνηστος πατέρας της.

Το προφίλ του Ανδρέα Τσούνη έχει γεμίσει με συλλυπητήριες ευχές, ωστόσο ο ίδιος έχει αποφασίσει να κρατήσει τη σιωπή του και να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

Ανδρέας Τσούνης Φώφη Γεννηματά