Συγκλονίζει η Super Κική - «Με έδιωχναν από τις δουλειές όταν έλεγα ότι έχω κάνει φυλακή»

«Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Super Κική - «Με έδιωχναν από τις δουλειές όταν έλεγα ότι έχω κάνει φυλακή»

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου (30/10) η Super Κική, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει και στην μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει προκειμένου να γίνει αποδεκτή.

Η Super Κική είχε μιλήσει για τη μάχη της με τα ναρκωτικά για πρώτη φορά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και όπως εξήγησε σήμερα, ήταν μία εμπειρία που την έχει συγκλονίσει.

Οι δηλώσεις της Super Κικής

«Στα ναρκωτικά, στο κομμάτι του εθισμού που είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του τότε με το τώρα, που οριακά είναι σαν να περιγράφω μία ταινία. Δε θυμάμαι ότι ήμουν εγώ. Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία κι έχω μάθει να με αγαπάω πάρα πολύ να ξέρεις.

Μπορεί να φαίνομαι “κουκουρούκου” αλλά γενικά είμαι πολύ προσεχτική στο πόσο θα “λερώσω” το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη μέχρι που μαθαίνεις να παίζεις με αυτό, δηλαδή θυμάμαι ότι είχαν πει ότι είναι χρόνια κατάθλιψη και δεν φεύγει. Και γι’ αυτό δε χρειάστηκε να πάρω φάρμακα και αγωγή. Σε κάτι τέτοια πεισμώνω πολύ με τον εαυτό μου.

Έγινα αντιδραστική από πολύ μικρή λόγω των γονιών μου, που μου έλεγαν πολλά ψέματα. Αυτό με έκανε να είμαι άκρως ειλικρινής. Για παράδειγμα, μου έτυχε να παντρευτεί η μάνα μου κρυφά από εμένα. Έτυχε να δω φωτογραφίες γάμου με τα ξαδέρφια παρανυφάκια δίπλα, μόνο εγώ δεν είχα πάει.

Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να μπορέσει να με αποδεχτεί ο κόσμος. Για παράδειγμα, σε όποια δουλειά πήγαινα ως σερβιτόρα, θυμάμαι ότι φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη βδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή, για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά, με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί έλεγαν ότι μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες για καιρό», είπε χαρακτηριστικά

Η κόντρα της Super Κικής με τον Γιώργο Λιάγκα

Θέμα συζήτησης έγινε για ακόμα μία φορά η Super Κική το πρωί της Τρίτης (12/10) στο Πρωινό με αφορμή την τελευταία ανάρτηση που έκανε στην οποία βρίζει τους δημοσιογράφους, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει και πάλι ένα καυστικό σχόλιο για τη γνωστή influencer.

Συγκεκριμένα, η Super Κική, ξέσπασε για τα όσα λέγονται και γράφονται μετά τη δήλωση που έκανε για την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Super Κική ενοχλήθηκε πολύ με το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης σχολίασαν τις δηλώσεις της και έτσι προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για τους δημοσιογράφους που "τρώνε ξύλο για ένα κομμάτι ψωμί" την ώρα που η ίδια και άλλο influencers λένε αλήθειες.

«Εγώ επειδή επέμενα έντονα για το πώς είπε το υπέφερα, να πω ότι είναι μία κοπέλα που δουλεύει στην τηλεόραση και στο J2US, αυτό το ένα κομμάτι ψωμί, προφανώς δεν θέλει να ασχολούνται μαζί της», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε: «Δεν μίλησα για να δω αν θα βγει πάλι να βρίσει εμένα».