Γιώργος Παπαδόπουλος: "Έχω μετανιώσει για τραγούδι που έχω γράψει για κάποιον! Με έχει πληγώσει πάρα πολύ"

"Γενικά οι τραγουδιστές είμαστε λίγο..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Παπαδόπουλος:

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (30/10) ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο ίδιος που πρόσφατα έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για ένα τραγούδι που έδωσε σε συνάδελφό του λόγω της συμπεριφοράς του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου

«Έχω μετανιώσει για τραγούδι που έχω γράψει για κάποιον και από τη συμπεριφορά του και τον τρόπο του με έκανε να το πάρω πίσω και κυκλοφόρησε με άλλον τραγουδιστή. Με έχει πληγώσει πάρα πολύ.

Γενικά οι τραγουδιστές είμαστε λίγο στην κοσμάρα μας.

Είχαμε πέρυσι με τη Γαλάτεια κάποιες προτάσεις για διάφορα concept. Θέλω να είναι κάτι που θα γελάω και θα περνάω ωραία».

Το όνομα που θα δώσουν στο δεύτερο παιδάκι τους Παπαδόπουλος - Βασιλειάδη

Πριν από λίγες ημέρες η Γαλάτεια Βασιλειάδη γέννησε και για πρώτη φορά μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο αποκαλύπτουν το φύλο, το όνομα που θα του δώσουν, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης αλλά και τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τώρα – παρότι έχει γίνει η πρόταση γάμου.

Έχετε προετοιμαστεί για τον τοκετό;

Γαλάτεια: Επειδή είμαι πολύ οργανωτικός άνθρωπος, έχω ετοιμάσει ήδη από τότε που ήμουν έξι μηνών τόσο τη βαλίτσα με τα πράγματα μου όσο και τη βαλίτσα του Γιώργου που θα με συνοδεύσει. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχα συσπάσεις και ήμουν σίγουρη ότι γεννάω. Το είπα στον Γιώργο και πήγαμε κατευθείαν στο μαιευτήριο! Αλλά ο γιατρός μας μας είπε ότι ήταν λάθος συναγερμός.

Γιώργος: Στο πρώτο μας παιδί ήμουν μέσα στον τοκετό και έκοψα και τον ομφάλιο λώρο. Εγώ που αν δω λίγο αιματάκι, λιποθυμώ, είχα απίστευτη ενέργεια. Το έζησα στο φουλ και θα λέω πάντα ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Τώρα ζήτησα από τον γιατρό της να βοηθήσω κιόλας. Θέλω να ξεγεννήσω τη Γαλάτεια.

Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα δώσετε στο μωρό σας;

Γιώργος: Ο Άγγελος δεν πήρε το όνομα... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr