Άσχημες στιγμές για Αλεξάνδρου και Τούνη - Τι συνέβη στο σπίτι τους

Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άσχημες στιγμές για Αλεξάνδρου και Τούνη - Τι συνέβη στο σπίτι τους

Μπορεί στην Θεσσαλονίκη να μένει στο νέο της σπίτι που είναι κυριολεκτικά σαν παλάτι, ωστόσο αρκετές φορές η Ιωάννα Τούνη το αποχωρίζεται και μένει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα, λόγω των γυρισμάτων του J2US που συμμετέχουν αυτή τη περιόδο.

Η ίδια κάνει καθημερινά αρκετές αποκαλύψεις για την ζωή της αλλά και το πως περνάει την καθημερινότητα της για αυτό και πριν λίγη ώρα και κατά την διάρκεια του J2US, η επιχειρηματίας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα αποκάλυψε πως ξέχασε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα στο σπίτι του Δημήτρη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα πάντα και να χαλάσουν συσκευές, macbook και playstation!

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για την ατυχία που συνέβη στο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Θα το πάρει το κορίτσι - Ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του Αλεξάνδρου η Τούνη!

Ένα Q&A στο προφίλ της μοντέλου ήταν αρκετό για να γίνει της αποκαλύψεως! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το Σαββατοκύριακο θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων και εννοείται πως οι περισσότερες αφορούσαν την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη και τα επόμενα βήματά τους.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε αφορμή!

«Πότε θα της κάνεις πρόταση γάμου»; ήταν η πρώτη ερώτηση με τη Ιωάννα Τούνη να απαντά: «Σχετικά με αυτό έχει αναπτύξει μια θεωρία ο Δημήτρης. Λέει ότι 9 στις 10 προτάσεις γάμου που γίνονται από άντρα σε γυναίκα καταλήγουν σε διαζύγιο. Οπότε μου λέει, μήπως να κάνω πρόταση εγώ σε αυτόν για να πάει καλύτερα; Πείτε λίγο».

Σε άλλη ερώτηση για το αν σκέφτονται να παντρευτούν, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Το σκεφτόμαστε, αρκεί να κάνω πρόταση γάμου εγώ στον Δημήτρη». «Είμαι παραδοσιακός» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.