Συγκινήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - "Ο Παύλος ποτέ δε με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του"

Οι συγκινητικές δηλώσεις της για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον γιο του Νάσου Γαλακτερού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου -

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην όμορφη σχέση που έχει με τον γιο του συζύγου της Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, ενώ πρόσφατα μίλησε και για την κόρη της.

Οι δηλώσεις της Ζαμπέτογλου για τον Παύλο Γαλακτερό

«Εμένα ο Παύλος, και το λέω και μπορεί να συγκινηθώ καθώς το λέω, ποτέ δε με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι η μαμά του επειδή ποτέ δε του φέρθηκα διαφορετικά. Ήθελα να τον μαλώσω; Θα τον μάλωνα κανονικά όπως μαλώνεις με το θάρρος που μαλώνεις το βιολογικό σου παιδί…

Εγώ λοιπόν, στον Παύλο δε φέρθηκα ποτέ σαν να μην είναι παιδί μου και εκείνος ποτέ δε το εισέπραξε στραβά. Δεν έχουμε κάνει ποτέ πικρή κουβέντα με τον Παύλο. Δεν ήταν εύκολο. Είναι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και όπως όλα τα παιδιά χωρισμένων γονιών θεωρώ – αν και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μωρό ακόμα, δεν έζησε τη διαφορετική συνθήκη – δεν ήταν εύκολο να με δεχτεί. Όχι γιατί ήμουν εγώ αλλά γιατί ήμουν η οποιαδήποτε διεκδικούσε το χρόνο του μπαμπά του.

Η σχέση του με την κόρη μου, τη Σόφη είναι εξαιρετική. Είναι έρωτας. Δεν ήταν εύκολα. Τίποτα από όλα αυτά που περιγράφω δεν είναι εύκολο όμως, πιστεύω ακράδαντα ότι η αγάπη τα λύνει όλα».

«Λύγισε» on camera η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - «Δεν κλαίω από στεναχώρια...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/9), η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία ξεκίνησε το νέο της τηλεοπτικό βήμα στην ΕΡΤ μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αισθάνεται την ΕΡΤ σαν το σπίτι της, ενώ σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και δε δίστασε να «λυγίσει».

«Εδώ είναι το στέκι μας τώρα πια, είναι αρκετός ο καιρός που μπαινοβγαίνουμε σε αυτό το στούντιο και είμαστε η ομάδα της ΕΡΤ και η δική μας. Έχουμε δέσει πάρα πολύ ωραία μαζί όλοι μαζί.

Δεν έχω ξεκινήσει από εδώ ή μπορώ να πω ναι. Όταν γίνονταν εκείνες οι ιστορικές εκπομπές πολλά χρόνια πριν, τα «Κυριακάτικα», το «Κάθε μεσημέρι», το «Τρεις στον αέρα» εγώ ήμουν το παιδάκι που ανακάτευε τους κλήρους στις κληρώσεις των εκπομπών. Ήμουν ένα παιδάκι που μπαινοέβγαινε στην ΕΡΤ. Ή εδώ στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη. Όταν έρχονταν δηλαδή στη Θεσσαλονίκη τα συνεργεία της ΕΡΤ, ο αδελφός της μαμάς μου ήταν κάμεραμαν εδώ».

Σε αυτό το σημείο, στο οποίο αναφέρθηκε στον θείο της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λύγισε: «Περίμενε, κάνε λίγο διάλειμμα. Δεν κλαίω από στεναχώρια. Κλαίω από συγκίνηση», είπε χαρακτηριστικά.