Με νέο ρόλο στον ALPHA η Ναταλία Γερμανού;

To show που ακούστηκε ότι θα αναλάβει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με νέο ρόλο στον ALPHA η Ναταλία Γερμανού;

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σταθερά τη Ναταλία Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA με την εκπομπή, Καλύτερα δε Γίνεται, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια αναμένεται να αναλάβει ένα ακόμα show στον σταθμό.

Την είδηση έκανε γνωστή το πρωί του Σαββάτου (30/10) η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και η Ναταλία Ανδρικοπούλου. Η δημοσιογράφος εξήγησε πως η Ναταλία Γερμανού είναι το πρόσωπο που θέλει ο σταθμός για να αναλάβει το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει για το δεύτερο μισό της σεζόν.

To show που ακούγεται πως θα αναλάβει η Ναταλία Γερμανού στον ALPHA

Μετά τη λήξη του J2US καθώς και του The Bachelor 2, θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό στην prime time ζώνη του ALPHA, το οποίο θα καλυφθεί με το "The Secret Song".

Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία, όπου έχει και έντονο το ελληνικό στοιχείο καθώς παρουσιαστής του είναι ο Νίκος Αλιάγας.

Το συγκεκριμένο project το είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ το 2020, πριν ξεκινήσει η πανδημία, ωστόσο δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, με αποτέλεσμα τα δικαιώματά του να τα πάρει τελικά ο Alpha.

Στο show αυτό, έντεκα επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται ένας ένας και γύρω του στήνεται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη που αφορά στο μυστικό τους τραγούδι.

«Με τη Ναταλία Γερμανού δεν μιλήσαμε, με πίκρανε το θέμα»

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ζαφείρης Μελάς είχε κάνει κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αναφερόμενος στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον καλλιτεχνικό χώρο. Μέσα σε όλα η Ναταλία Γερμανού είχε τοποθετηθεί καθώς όλα όσα είχε ακούσει δεν την άρεσαν καθόλου.

Έτσι, στην εκπομπή «Breakfast at Star» παραχώρησε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ξανά στο συγκεκριμένο συμβάν, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει το ποια είναι η σχέση του με την γνωστή παρουσιάστρια.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν μιλήσαμε με την κα. Γερμανού, δεν έτυχε. Με πίκρανε γιατί πήρε μεγάλη δημοσιότητα το θέμα. Εγώ αλλιώς το έθεσα και αλλιώς το παρουσίασαν.

Δεν ξέρω γιατί το πήρε τόσο σοβαρά η κ. Γερμανού. Αλλά εντάξει μωρέ, δικαίωμά της, πρόβλημά της να το πάρει όπως θέλει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα».