«Γιατί να πικραθώ;» - Το σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για το μηδέν που πήρε από τη Μαρία Μπακοδήμου

Μεγάλο «σούσουρο» μετά το χθεσινό live του J2US

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Γιατί να πικραθώ;» - Το σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για το μηδέν που πήρε από τη Μαρία Μπακοδήμου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί της Κυριακής (31/10) η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το μηδενικό που πήρε στο χθεσινό live του J2US από τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…

Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, με την Μάρα Μεϊμαρίδη να αδιαφορεί με τα όσα ακούει.

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη για το μηδενικό της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US

«Γιατί να πικραθώ από την βαθμολογία. Ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί όπως νιώθει και όπως θέλει. Δεν θα κρίνω τον κριτή. Ο κριτής είναι εκεί, παίζει τον ρόλο του, αμείβεται για αυτό και μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει. Ένας είναι ο κριτής, ο Θεός. Ευχαριστώ τη θεά Τύχη. Την επόμενη εβδομάδα θα τραγουδήσω το “Μόνο μια φορά”», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Το σίριαλ που ετοιμάζει η Μάρα Μεϊμαρίδη

«Στο J2US πήγα για τον Νίκο Κοκλώνη, δεν είχα καμιά πρεμούρα να βγω στο πάλκο» είπε και έκανε μια μεγάλη τηλεοπτική αποκάλυψη. «Ετοιμάζουμε διάφορα σίριαλ με τον Νίκο. Οι “Μάγισσες της Σμύρνης” θα βγουν ξανά σε σίριαλ όσο και η συνέχειά του, το τελευταίο μου βιβλίο η “Κατίνα”».

Μίλησε όμως και για την προσωπική της ζωή όπου ανέφερε: «Ο πρώτος μου άντρας με ήθελε κλεισμένη στο σπίτι, ο δεύτερος ήθελε να μείνω στη Γαλλία και ο τρίτος ήταν ο μέντοράς μου». Επιπλέον, εξομολογείται πράγματα για την κόρη της και τον εγγονό της που ζουν μόνιμα στην Αγγλία.

«Η κόρη μου ζει μόνιμα στην Αγγλία, το εγγονάκι μου είναι 5 ετών και μιλάει μόνο αγγλικά. Η κόρη μου κακόπεσε. Όταν μου είπε ότι αποφάσισε να παντρευτεί της είπα ‘είναι δική σου απόφαση’. Δεν την καταπίεσα ποτέ, την άφησα ελεύθερη».

«Όλες οι παρουσιάστριες με αγαπάνε. Δεν τις απειλώ, αντιθέτως τις συμπληρώνω. Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή ήταν το 2020 που μου έσπασε το σουτιέν την ώρα της εκπομπής. Δεν βλέπω τηλεόραση. Πρέπει να με δείρεις» είπε χαριτολογώντας.