J2US Highlights (30/10): Η επιστροφή της Στικούδη, οι λαμπερές εμφανίσεις και το ντουέτο Τζέιμς - Τριαντάφυλλου

Όλα όσα είδαμε στο φαντασμαγορικό show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights (30/10): Η επιστροφή της Στικούδη, οι λαμπερές εμφανίσεις και το ντουέτο Τζέιμς - Τριαντάφυλλου

Ακόμα ένα live του J2US έφτασε στο τέλος του το βράδυ του Σαββάτου (30/10) και εμείς όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη, στις λαμπερές εμφανίσεις των ζευγαριών και στο εκρηκτικό ντουέτο του Τζέιμς Καφετζή με τον Τριαντάφυλλο.

Τι είδαμε χθες στο J2US (30/10)

Με φλατ κοιλιά και κολλητό φόρεμα - Επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της

Ξανά στο πλατό του J2US επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη, λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της. Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή με ένα σούπερ κολλητό φόρεμα, με τους πάντες να αναρωτιούνται.. από που έβγαλε το μωρό, μιας και η κοιλιά της ήταν φλατ!

Η τραγουδίστρια ήταν πανευτυχής και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του, αποκάλυψε πόσο πολύ της έλειψε η παρέα του J2US ενώ στο προηγούμενο live συνδέθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη μέσω skype.

«Μου λείψατε πολύ, σας έβλεπα βέβαια από το σπίτι. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός και έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη.

Πήρα την άδεια του για αν είμαι εδώ. Τον ρώτησα εάν μπορώ να φεύγω μόνο τα Σάββατα για λίγες ώρες και μου απάντησε, μανούλα να πηγαίνεις».

"Έχει αποδείξει την αξία της" - Η Κατερίνα Στικούδη ευχαρίστησε δημόσια την Καινούργιου

Στο χθεσινό (30/10) live του «J2US» επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη, λίγες μόνο ημέρες μετά την γέννηση του γιου της. Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα εξέπληξε τους κριτές με την απίστευτη σιλουέτα της.

Κατά την διάρκεια του σόου, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να πάρει τον λόγο και να ευχαριστήσει την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία την αντικατέστησε όσο εκείνη έλειπε λόγω του τοκετού.

«Θέλω να την ευχαριστήσω πραγματικά γιατί ήταν εξαιρετική δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση η Κατερίνα, έχει αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την αξία της και αυτό φαίνεται στην διάρκεια.

Εκεί δείχνει κάποιος, τι πραγματικά είναι. Η μία Κατερίνα βοηθάει την άλλη, γενικότερα αυτό είναι το δικό μου το μότο ότι πρέπει μια γυναίκα να στηρίζει την άλλη και όχι να αρχίζουμε τα περίεργα».

"Είναι ερωτευμένη" - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κοκλώνης για την Πηγή Δεβετζή

Το αγαπημένο κομμάτι του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου» ερμήνευσαν στο χθεσινό live του J2US η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τις φωνητικές της χορδές, ωστόσο οι κριτές έπαθαν πλάκα με τους κοιλιακούς της, μιας και πριν βγει έκανε γυμναστική για να «τσιτώσει» τους μύες της, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής πρόδωσε πως είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, με την αθλήτρια να γελά αμήχανα και να απαντά: «Μην ακούτε τι λέει ο Νίκος».

"Είναι υπέροχη! Τραγουδάει συγκλονιστικά" - Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την κόρη της, Μελίνα

Μια αποκάλυψη για την κόρη της, Μελίνα, έκανε το βράδυ του Σαββάτου (30/10) η Δέσποινα Βανδή κατά την διάρκεια του J2US. Η παρουσιάστρια και κριτής του μουσικού σόου, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην φωνή της.

Μετά την εμφάνιση του Νίκου Μπάρκουλη με την coach του Εβελίνα Νικόλιζα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την φωνή της Εβελίνας, δηλώνοντας πως το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά. Τότε, ο παρουσιαστής ρώτησε την τραγουδίστρια αν η κόρη της τραγουδάει.

«Η Μελίνα τραγουδάει συγκλονιστικά, είναι υπέροχη. Στο Instagram τραγουδάει, που αλλού να τραγουδήσει το παιδί πηγαίνει σχολείο», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Καταχειροκροτήθηκαν Μαρίνος Κόνσολος και Ελένη Δήμου - Καθηλωτική η ερμηνεία τους

Για ακόμα μια φορά απέδειξαν πόσο καλοί είναι, σημειώνοντας μια καθηλωτική εμφάνιση στο χθεσινό (30/10) J2US. Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο και την Ελένη Δήμου.

Είναι σίγουρα ένα από τα ζευγάρια που έχουν κερδίσει τις καρδιές των κριτών και φορά με την φορά είναι ολοένα και καλύτεροι. Απόψε τραγούδησαν το «Θέλω κοντά σου να μείνω» μέσα από ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Οι κριτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνισή τους και η βαθμολογία τους έφτασε τους 38 βαθμούς.

"Μεγάλη φαντασίωση είσαι ρε Δημήτρη" - "Χάζεψε" η Δέσποινα Βανδή με τον Αλεξάνδρου

Το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Έλα μου» ερμήνευσαν στο χθεσινό (30/10) live του «J2US» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την coach του Κέλλυ Κελεκίδου.

Λίγο αργότερα, το επιτυχημένο δίδυμο στάθηκε μπροστά στη κριτική επιτροπή, προκειμένου να ακούσουν τα σχόλια για την εμφάνιση τους. Η Δέσποινα Βανδή με την σειρά της πήρε τον λόγο και φαίνεται με αυτά που είπε πως... κυριολεκτικά "χάζεψε" με την εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, μιας και είναι ένα πολύ όμορφο παιδί.

«Εγώ ξέρετε τι σκεφτόμουν την ώρα που σε έβλεπα Δημήτρη; Λέω ρε παιδί μου μια ζωή στις διαφημίσεις όλες βλέπουμε τις γυναίκες που ανακατεύουν το βούτυρο, μαγειρεύουν στην κουζίνα και είναι όλες καλοφτιαγμένες, έτσι ωραίο μαλλάκι και καλλιεργούμε μια τέτοια εικόνα.

Δεν είχαμε δει ποτέ έναν άνδρα μέσα στην κουζίνα να μαγειρεύει, έτσι πρέπει να είναι οι άνδρες ήταν απόλυτα πειστικός. Εντάξει μεγάλη φαντασίωση είσαι ρε Δημήτρη Αλεξάνδρου για γυναίκες και όχι μόνο. Ήταν η καλύτερη σου φορά, εγώ σε χάρηκα και τα μάτια μου και τα αυτιά μου».

“Την έχουμε γυρίσει και οι δύο την μπιφτέκα τώρα" - Χαμός με το ντουέτο Τριαντάφυλλου και Τζέιμς Καφετζή

Ένας από τους καλεσμένους στο χθεσινό (30/10) live του J2US ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό.

Ο ίδιος «έσπασε τα ρολόγια του» με το που εμφανίστηκε και ενώ λίγο αργότερα χαιρέτησε την κριτική επιτροπή, που είχε να τους δει από πέρσι που συμμετείχε.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε στην σκηνή τον Τζέιμς, προκειμένου οι δύο πρώην Survivors να μας χαρίσουν ένα απίθανο ντουέτο!

Το πρώτο 40αρι - Πανζουρλισμός με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου

Από την πρώτη τους κιόλας ερμηνεία είχαν θέσει τον πήχη ψηλά και πράγματι εμφάνιση με την εμφάνιση είναι ολοένα και πιο εκθαμβωτικές. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου, που έβαλαν ξανά φωτιά στη σκηνή του χθεσινού (30/10) live του J2US.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι «Μου αρέσουν τα αγόρια» και καταχειροκροτήθηκαν από κοινό και κριτές. Και οι 4 κριτές τις αποθέωσαν και μάλιστα οι δύο καλλονές στο τέλος συγκέντρωσαν το πρώτο 40αρι του μουσικού σόου.

Η Μαρία Μπακοδήμου έβαλε μηδέν στη Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Stan

Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι «Να τη χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή και η κριτική που δέχθηκαν από τη Μαρία Μπακοδήμου ήταν εξαιρετικά αυστηρή.

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…

Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, με την Μάρα Μεϊμαρίδη να αδιαφορεί με τα όσα ακούει.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου τη βαθμολόγησε με 0!

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Για έναν επαγγελματία και τον ερασιτέχνη τραγουδιστή παρτενέρ του, ωστόσο, αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε στη σκηνή του μουσικού σόου του ALPHA. Κάτι που ανέλαβε, όπως πάντα, να ανακοινώσει ο Νίκος Κοκλώνης στο κλείσιμο του επεισοδίου.

Έτσι, αν και πολλοί ίσως να μην το περίμεναν, από το J2US αποχώρησαν η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης!