«Η Κατερίνα δε θα είναι σήμερα μαζί μας» - Η ανακοίνωση της Ηλιάκη για την Καραβάτου στο Τι Λες Τώρα

Απουσιάζει ξανά από την εκπομπή λόγω της απώλειας της μαμάς της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Κατερίνα δε θα είναι σήμερα μαζί μας» - Η ανακοίνωση της Ηλιάκη για την Καραβάτου στο Τι Λες Τώρα

Η Κατερίνα Καραβάτου περνάει πολύ δύσκολες ώρες μιας και έχασε την αγαπημένη της μητέρα. Χθες (30/10), αποχώρησε στη μέση της εκπομπής και όπως ήταν επόμενο, σήμερα δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή, με την Μαρία Ηλιάκη να στέλνει με πολύ όμορφο τρόπο τα συλλυπητήρια της.

Η Μαρία Ηλιάκη καλωσόρισε το κοινό και αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε με ένα μήνυμα να κάνουν την πιο κεφάτη εκπομπή καθώς κάτι τέτοιο θα ήθελε και η μητέρα της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την Κατερίνα Καραβάτου

«Καλώς ήρθατε στο Τι λες τώρα. Είναι λίγο στενάχωρες και αμήχανες οι συνθήκες που ζούμε εδώ από εχθές γιατί όπως σας ενημερώσαμε, η Κατερίνα μας έχασε τη μητέρα της. Γι' αυτό το λόγο δε θα είναι σήμερα κοντά μας. Της στέλνουμε μία τεράστια αγκαλιά και όλη μας την αγάπη. Είμαστε σίγουροι ότι την εισπράττει. Μου έστειλε ένα μήνυμα το πρωί και μου ζήτησε να κάνουμε την πιο κεφάτη εκπομπή γιατί αυτό άρεσε και στη μαμά της», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η στιγμή που η Κατερίνα Καραβάτου «λύγισε» στην εκπομπή της όσο μιλούσε για την μητέρα της

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της στο MEGA, «Τι λες τώρα». Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου 9/10, η γνωστή παρουσιάστρια "λύγισε" και μίλησε ανοιχτά πως πως αυτή την περίοδο η μητέρα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προχθές το βράδυ σε έναν θάλαμο νοσοκομείου, έβλεπα τις νοσηλεύτριες που μιλούσαν με τόσο υπομονή και τέτοια γλύκα και βοήθησαν κυρίες που έχουν ανάγκη και νοσηλεύονται μαζί με την μητέρα μου.

Αυθόρμητα γύρισα, γιατί ήμουν προσανατολισμένη στο κρεβάτι της μητέρας μου και τους είπα: “Είστε τόσο υπέροχες, τόσο γλυκές”», Και πρόσθεσε: «Μίλησε μέσα στην ψυχή μου η Τίνα και μέσα στην ψυχή όσων έχουν περάσει ή περνούν αυτή την περίοδο κάτι αντίστοιχο.

Μιας και το είπα αυτό η μητέρα μου είναι στο “Γεώργιος Γεννηματάς”, στη Γ’ παθολογική. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους εκεί. Μπράβο τους».