Κατερίνα Καινούργιου: Στηρίζει δημόσια τη Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το μηδέν από τη Μαρία Μπακοδήμου στο J2US

«Είστε μία ΚΥΡΙΑ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Στηρίζει δημόσια τη Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το μηδέν από τη Μαρία Μπακοδήμου στο J2US

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποθεώσει τη Μάρα Μεϊμαρίδη και να τη στηρίξει μετά το μηδενικό που πήρε κατά το χθεσινό live του J2US από τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεργάζεται με τη Μάρα Μεϊμαρίδη εδώ και πολλά χρόνια και έτσι δε θα μπορούσε παρά να σταθεί δίπλα της μετά από αυτό το σκηνικό, καθώς η αλήθεια είναι πως ειπώθηκαν αρκετά σκληρά λόγια από τη μεριά της Μαρίας Μπακοδήμου.

Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στη Μάρα Μεϊμαρίδη

«Κυρία Μάρα μου σας αγαπώ. Γιατί είστε μια ΚΥΡΙΑ με υπέροχη ψυχή. Αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτηση που έκανε.

Κατερίνα Καινούργιου Μάρα Μεϊμαρίδη

Το σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για το μηδέν που πήρε από τη Μαρία Μπακοδήμου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί της Κυριακής (31/10) η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το μηδενικό που πήρε στο χθεσινό live του J2US από τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…

Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, με την Μάρα Μεϊμαρίδη να αδιαφορεί με τα όσα ακούει.

«Γιατί να πικραθώ από την βαθμολογία. Ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί όπως νιώθει και όπως θέλει. Δεν θα κρίνω τον κριτή. Ο κριτής είναι εκεί, παίζει τον ρόλο του, αμείβεται για αυτό και μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει. Ένας είναι ο κριτής, ο Θεός. Ευχαριστώ τη θεά Τύχη. Την επόμενη εβδομάδα θα τραγουδήσω το “Μόνο μια φορά”», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.